Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STEL2M

BOLĄCE PIERSI

Polecane posty

Gość dobre pytanie..............

Gość stellla
Mnie zaczęły boleć czekając na miesiączke.Wszystko zapowiadało okres ale mimo objawów czyli ból piersi okresu nie dostałam a była ciąża ..która sie skończyła po 8 tygodniach.Czyli mnie piersi bolały od samego początku.

autorko Ciebie bolą?? ja jestem 5 dni przed okresem i bolą ale jakby mocniej niż normalnie i zaczęło sie to 2 dni temu. Dodam że staram się o dzidzie.

W KTÓRYM TYGODNIU CIĄZY POWINNY ZACZĄĆ BOLEĆ PIERSI? Jak już to w którym tygodniu MOGĄ, a tak w ogóle to nie ma reguły, zwłaszcza na konkretny tydzień. Mnie nie bolały wcale

NO WŁAŚNIE JA TEZ SIĘ STARAM -MAM MDŁOŚCI DO GODZINY 14-15 OD PARU DNI,KTÓRE CHOLERNIE MNIE MĘCZĄ, CIĄGLE CHCE MI SIĘ SPAĆ I PIĆ/ JESTEM CHOLERNIE NERWOWA I MAM STRASZNĄ ZMIANA NASTROJU/ UWILEBIAM SŁODYCZA-A OD PARU DNI JAKOŚ MINEŁA MI NA NIE OCHCOTA ZWŁASZCA NA CZEKOLADE KTÓRĄ UWIELBIAM!!! ALE NIE BOLĄ MNIE PIERSI-TROCHĘ TYLKO WCZORAJ BO MAM OWULACJE A MIESIĄCZKA DOPIERO OK.20 GRUDNIA ...

Autorko a co z testem, robiłaś??

AUTORKA NIE ROBIŁA TESTU BO ROBI TO PRAWIE CO MIESIĄC I AUTORKA NIE CHCE KOLEJNY RAZ SIĘ ROZCZAROWAĆ...CHYBA POCZEKAM DO KOLEJNEJ MIESIĄCZK CHOĆ OSTATNIĄ MIAŁAM DZIWNĄ BO TYLKO 2 DNI...A PRZEZ 5 DNI BYŁY JAKIES TAKIE DZIWNE BZRYDKIE UPŁAWY

Masz radje lepiej sobie odpuścić testy. ja zrobiłam chyba za wcześnie i wyszedł negatywny. teraz czekam na @

Mnie zaczęły boleć dopiero teraz (i to nie całe piersi) a jestem w 8 tygodniu około.