Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa poziomka

Moj facet uważa, że robienie loda to niemal obowiązek

Polecane posty

Gość malinowa poziomka

ja to robie bo go kocham , ale ostatnio podczas rozmowy wyszlo ze gdybym mu nie robila to bysmy sie rozstali. Tlumaczyl potem ze niedopasowanie w seksie niszczy zwiazek itd...niby racja ale dziwnie sie poczulam...

Gość greq
i ma racje.sie ksiezniczka znalazla

Gość a czy on robienie tobie minety
tez traktuje jako obowiazek czy moze oczekuje ze ty masz go zaspokajac a on nic nie musi robic?

Gość Diana1985
Głupi ten Twój Facet... Z tego co powiedział,że byście się rozstali... zalezy mu tylko na bzyczku... masakra......

Gość ma chłop racje

Gość jaki dupek
jaki dupek.owszem sex jest wazny ale bez przesady !!!

Gość dhgfjmghmhbj
niech sie buja

Gość malinowa poziomka
stwierdzil ze zwiazkek w ktorym jedna osoba nie byla by zadowolona z pożycia to powolna agonia bo predzej czy pozniej ta osoba bedzie szukac u innych to czego nie dostaje od partnera.....stwierdzil ze seks dla facetow to jak przytulanie i calowanie dla kobiet i czy bym mogla miec zwiazek bez tego...sama nie wiem

Gość Diana1985
Cały Ambaras,żeby dwoje chciało na raz...

Gość poziomkowa malinka haah
a jak z minetką robi ci ja? czy uważa ze przyjemnośi tylko jemu się należą? mój facet tez przywiązuje wage do loda ,czasami mnie to nawet wkurza

Gość eeeeemciaaaaaaa
mój facet też bardzo chce żebym mu zrobiła loda ale ja powiedziałam mu że nie i on to rozumie i nie nalega.

Gość malinowa poziomka
robi... on ogolnie w seksie by chyba chcial wszystkiego sprobowac , dlugo nie mial dziewczyny to pewnie filmy xxx uksztaltowaly jego wyobrazenie o seksie

Gość anielicaaaa83
dziwnego masz faceta.... a Ty chociaż lubisz to robić, czy robisz to bo On chce ?

Cóż, z obowiązków trzeba się wywiązywać. Jeśli będziesz regularnie robić mu loda, to problemu nie będzie.

Gość po 4p
dopasowanie w sexie jest ważne. nie miej mu tego za złe.

my tak czesto sie kochamy ze gdybym za kazdym razem robiła mu loda to były zachwyony,ale niestety ja takiej potrzeby nie mam:D:D

przede wszytskim, powinnaś robic to co chcesz i na co masz ochotę, a nie robić coś tylko dlatego że go kochasz... jeśli tak jest, to się będzie to w tobie kumulować jako przymus.... bez sensu... a facet ma racje.... gdy osoby mają różne temperametny.... to cierpi i jedna i druga strona

Gość po obejrzeniu w internecie
filmu, jak się baba wystraszyła i zacisnęła szczęki i o mało nie obgryzła czubka facetowi :(, ża żadne skarby, nie skorzystam z opcji "lodzik", owszem miła sprawa, ale bardzo jest niemiłe, życie bez czubka, identyczne jak obrzezana arabka :(:(:(

KOMPROMIS. Zapamietaj sobie to slowo. Faceta musisz wychowac. Ona ma pewne wyobrazenie, jesli robisz mu loda a Tobie tez jest dobrze to czemu nie? Musisz go jednak nauczyc ze czasami mozesz odmowic.

Gość malinowa poziomka
sama nie wiem czy to lubie czy nie ....nie mam jakiejs odrazy przed tym ale sama jakos sie nie pale by to zrobic....zwiazek to kompromisy i tez wiem ze on czasami robi cos na co nie ma ochoty np wolna niedziele gdzie moglby odpoczac idzie ze mna na imieniny ciotki....niby nie to samo ale tez jakies poswiecenie

Gość Przemo 1989
Malinka a on przynajmniej robi ci tez dobrze tak samo jak Ty mu?

Gość po obejrzeniu w internecie
obejbo mieć protezki dolną i górną :D:D:D:D:D

Gość malinowa poziomka
tak robi "minete" jest to bardzo mile ale bez tego tez bym mogla żyć, czasami mam takie uczucie jakbym ja jakaś oziembła była czy staroświecka bo wystarcza mi zwykły seks..

Gość Diana1985
no to spróbujcie pozycji 69- np jako rozgrzewka przed sexem...

Gość Przemo 1989
hm.. widzisz ja mam taki mały problem bo mi moja ukochana nie robi bo sie boi że mi przez przypadek sprawi ból:..ale pocałunek w tamtych okolicach mi wystarcza:) wiec i powinien dla twojego faceta uwazam

Gość no wiec i ja...
tez mialm taki problem z moim bylym. domagal sie loda po kilka razy dziennie za to sam nie chcial mnie zaspokajac. czasem od bidy zrobil mi dobrze ale tylko reka w dodatku nieudolnie

malinowa poziomka- dobrze to napisałaś mam tak samo!!obeszłabym się bez tego

Gość Przemo 1989
BRACIE!!!!! dla mnie seks polega na czym innym:)niż na robieniu lodzika:P wcale nie musi tego zrobić bym był zadowolony.A lodzik to dla nas facetów wodza fantazji z niecenzuralnych filmów uważam..nic w tym złęgo ale nie na tym to polega!!