Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa poziomka

Moj facet uważa, że robienie loda to niemal obowiązek

Polecane posty

Gość Przemo 1989
"NO WIĘC I JA" Hm..ja już nie rozumiem współczesności.. mi nie sprawia przyjemności seks z obcą osoba.. jak współżyć to z kimś kogo kochasz..i tego sie trzymam...

Gość no wiec i ja...
"NO WIĘC I JA" Hm..ja już nie rozumiem współczesności.. mi nie sprawia przyjemności seks z obcą osoba.. jak współżyć to z kimś kogo kochasz..i tego sie trzymam... wypisujac takie teksty narazasz sie na obelgi typu ze jestes moherem. niestety dla wiekszosci obecnie milosc= seks i nic poza tym

Gość Przemo 1989
PYTANIE DO FACETÓW !!! odpowiedzcie dlaczego porządna kobieta nigdy nie powie ci że starczy gry wstępnej ??dlaczego nie powie byś zrobił to jak najszybciej?? Który mi odpowie?

Gość Przemo 1989
MI MAŁA 19

Gość Przemo 1989
MI MAŁA 19 mam lat

Gość acccca
przemo ty powinieneś wiedzieć czy gry wstępnej juz wystarczy:P trzeba obserwowac reakcje kobiety, wsłuchiwac sie w oddech...i zwracać uwage na delikatne podpowiedzi na ogól gestami, pozycje ciała itp itd wiadomo że łatwiej z osobą z która się kocha któryś tam raz bo już rochę znasz ale i z obcą osoba można sobie poradzić dobrze bez słownych podpowiedzi i wskazówek tylko trzeba być spostrzegawczym. Najtrudniej z kobietą która jest wstydliwa itp i leży jak kłoda:P i nie zrobi nic ponadto bo wyjdzie na "zboczona" itp itd

Gość Przemo 1989
NO WIEC I JA jestem chyba trochę za młody by być moherem..kieruje sie uczuciami.. a mówię jak uważam... wiem że seks teraz jest dla większości najważniejszy ale nauczmy sie korzystać z niego w miłości, a nie by sie tylko rozładować emocjonalnie.. może i się narażam ale niektórzy myślę że uszanują moje zdanie:)

PYTANIE DO FACETÓW !!! odpowiedzcie dlaczego porządna kobieta nigdy nie powie ci że starczy gry wstępnej ??dlaczego nie powie byś zrobił to jak najszybciej?? Który mi odpowie Przemo gra słów jest fajna:) ale nie zawsze konieczna by usatysfakcjonowac w tej dziedzinie kobiete:) Jesli znasz ja ,znasz jej reakcje,temperament i checi na eksperymenty ...wtedy nie musisz miec słow podczas brania jej w kinowej ubikacji :P

Gość mimozja ambrozja
w naszym zwiazku to ja musiaklam nalegac na taki rdozaj pieszczot, najpiero on mi zrobil dobrze a dopiero poparu miesiacach i rozmowach na ten temat zgodil sie zebym to ja mu zrobila taka przyjemnosc

Przemo przeczytał książke Wisłockiej, albo Starowicza pisana 20 lat temu, - wprowadzajaca do wspolzycia nastolatków :D i mysli, ze wie wszystko... Synku - kobiety lubią ostre rżnięcie, lubią być wzięte bez zadnej gry wstępnej, lubią być zdominowane, lubią, gdy powiesz jej coś ostrego iklepniesz mocno po tyłku, lubią robic loda i lubia połknąc potem sperme bo tez je to podnieca... A Ty naogladales sie jakis erotycznych mizianek nakrecanych przez Playboya i myslisz, ze tak wygladaja preferencje kobiet - 3 godziny gry wstepnej a potem uduchowiony godzinny stosunek z anielskimi minami? :D

Gość mimozja ambrozja
a co do gry wstepnej to czasem mam takie dni ze nei mam ochoty na pieszcczoty itp, nawet mnie to drazni, ale wstyd powiedizec facetowi przestan i zajmij sie konkretami bo sie boje zeby go nie urazic:|

Gość Przemo 1989
Szybkie numerki spoko...hm..ciężko mi pogodzić się z dziecinnością...nie mówiłem że mam coś przeciwko szybkim numerkom...są świetne..tez je lubię.Moje życie.... hm..jestem dość długo z jedną kobietą która jest moją pierwszą.. razem jesteśmy ponad 3 lata..i trwamy dalej...A moja waleczność wiąże sie z tym ze nie lubię sie poddawać.. Mam swoje motto życiowe/..... Dopóki walczysz jesteś zwycięzca!!! uważam ze warto sie tego trzymać by coś w tym życiu osiągnąć..

Gość komiczne czy
wszystkie twoje kobiety byly dziwkami?

Gość Poznaniak.. 85..
no wiec i ja... powód dobry jak każdy inny, a kobiety nie zrywają bo facet za mało na nie kasy wydaje ( czyli w waszym języku jest skąpy ) ?, bo lubi raz dziennie piwko sobie wypić ? bo nie chce sie ożenić, bo nie chce dzieci itd......w czym wasze powodu są lepsze od tego ?

Gość młoteczek 1984
a ja mam problem : otóż bardzo lubię robić dobrze mojemu mężczyźnie ale za cholerę nie pasuje mi jego smak: czuję jakbym miała tonę soli w buzi.Jest słony. Od czego to zależy, wiecie ? Słyszałam, ze jak facet pije sok z ananasa to jest słodszy ale na mojego mężczyznę to nie działa :( przecież nie będę mu w gumce robić lodzika :) On o tym wie, jest zmartwiony ale powtarzam mu, że i tak nie zrezygnuję z tego.... Poradźcie coś, jak poprawić smak...

Gość no wiec i ja...
to ze facet nie chce mic dzieci skresla go od razu. co do pozostalych wymienionych powodow dla mnie nie sa istotne a na pewno nie bylyby powodem rozstania

Gość Poznaniak.. 85..
no widzisz a tysiące kobiet zostawia z ich powodu partnera..

Gość Przemo 1989
DO WSZYSTKICH hm..ok dostało mi sie od was heh:D:D ale nie o to mi chodzi!! jestem młody kochać umiem wiem w czym rzecz ale wypisywali tu tacy których nie rozumiem a liczą tylko na jedno..

Gość no wiec i ja...
jak kochasz i pragniesz, to same Ci usta/rece/wszystko wędruje do najintymniejszych i najwrażliwszych sfer ciala partnera. i ani jakoś nie trzeba zmuszać, ani unikac, ani namawiac, po prostu to jest naturalne, po prostu seks... zgadzam sie. z tym ze jezeli jeden z partnerow nie chce czegos zrobic, ma jakies opory to moze ta druga strona nie powinna jej do tego zmuszac tylko poczekac az bedzie na to gotowa? jezeli to dla kogos wielki problem to moze lepiej sie rozstac i znalezc sobie kogos kto bedzie chetny na wszelkie eksperymenty. do do przemo to mysle ze jest dojrzalszy uczuciowo od niejednej osoby wypowiadajacej sie na tym topiku i nie tylko.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaddmin
młoteczek 1984 - a próbowałaś go umyć,zanim wziełaś do buzi?Rodzice Ci nie powiedzieli,ze zanim wezmiesz cos do buzi to trzeba umyc?:D:D:D

Gość no wiec i ja...
wiec albo idziemy na calosc i robimy wszystko co tylko mozliwe nawet jesli sie czegos brzydzimy (dla mnie np. anal) albo w ogole nie uprawiamy seksu?

Gość no wiec i ja...
a nie robienie loda nie jest niedojrzaloscia emocjonalna!!!

"Przemo, ale co przez to rozumiesz?" on nic przez to nie rozumie, wpisuje tutaj jakies górnolotne frazesy, cieszac sie, ze fajnie brzmią te jego kocopoły :D uwielbiam te argumenty - jak sie kogos kocha to sie nie powinno go do niczego zmuszac... pewnie, ze nie... ale jesli sie kogos kocha, to jak sie mozna go brzydzić?

Gość no wiec i ja...
ale jesli sie kogos kocha, to jak sie mozna go brzydzić? normalnie. ja np. nie zgodze sie nigdy na seks analny mimo ze kocham mojego faceta i nie brzydze sie jego tylko takim seksem

Gość Przemo 1989
Nie MI MAŁA nigdy w życiu!! Sparaliżowałaś mnie ta dziecinnością... Seks jest wspaniały popieram to... Seks jest czymś pięknym..Gdy sie kogoś kocha jest sie otwartym na wszystko.Osobiście nie mam żadnych zahamowań do tego co mojej kobiecie sprawia radość... robie to co chce bo zależy mi na tym by była ze mną szczęśliwa..Często obserwowałem i teraz wiem co chce i jak..i czerpiemy z tego radość oboje bo jesteśmy dla siebie max otwarci.. napisałem tu bo ta Poziomka miała problem.. nie wiem ile jej partner ma lat..ale bardzo nie lubię tego jak ktoś zmusza..pozostawia to ogromne rany na części psychicznej człowieka..

Gość no wiec i ja...
tzn takiego seksu.

Gość jam facet
teraz nie powinno się robić lodów bo jest zimno i łatwo się przyziębic