Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudka26

Wiem powinnam iść do lekarza albo zrobić test ale przeczytajcie

Polecane posty

Gość dża-kasia
O Boże! Ty poważnie czy się zgrywasz? Jesteś dwa tygodnie PRZED okresem... i już masz brzuch? :D Poza tym co to za wyrażenie: "dostać dużego brzucha"?!? Dostać to można w mordę... brzuch może się powiększyć lub urosnąć. Dziewczyno, To co opisałaś może równie dobrze być mieszkanką objawów owulacyjno - urojonych. Bardzo szczupłe osoby przy owulacji (jak przy okresie) maja lekko wzdęty brzuch przy owulacji... Niektóre kobiety odczuwają ból owulacyjny, mają delikatne skurcze, mogą czuć się rozdrażnione... A reszta... no cóż... urojenia, urojenia, urojenia!

Gość Klaudka26
może źle się wyraziłam. Nie to że dostałam brzucha tylko w szybkim tempie jest on coraz większy .Jak ktoś mnie widzi pierwsz raz może nawet stwierdzić że jestem w 4 m-cu ciąży

Gość Klaudka26
i nie napisałam dostałam brzucha tylko że mam coraz większy brzusio,pozatym nie sugerowałam że teraz niby zasłam w ciąże tylko może to być już drugi trzeci miesiąc.Jeżeli wogóle to ciąża.

Gość Klaudka26
dzięki Jordan dziś kupuje i zrobię. Jutro dam znać:)

Gość Klaudka26
również trzymam kciuki:)

Gość ojejkuku
jestes strasznie glupkowata ale nie znam madrych osob ktore nosza imie klaudia. zrob test i nie zawracaj dupy bo tutaj nikt nie jest jasnowidzem .jak myslisz ze jestes w 3 czy 4 miesiacu to wez rusz dupe i sprawdz to a nie pytaj sie na forum !!

Gość byc moze jestes
w ciazy wszystkie objawy z wyjatkiem powiekszonego brzusia ( rosnie dopiero okolo 3 mc - moga wskazywac na ciaze

Gość Klaudka26
zaraz zwymiotuje i jeszcze ten ból brzucha jak przy okresie.co się ze mną dzieje:(

Gość moim zdaniem to ciąża zrób tes

Gość Anabelka_29
są dwa wyjścia albo jesteś w ciąży albo masz urojoną ciążę takie coś też się zdarza. W każdym razie powodzenia zrób test!!!!

Gość Anabelka_29
a zwróciłaś uwagę na swój śluz jaki on jest?

Gość Klaudka26
hmmm biały trochę może gęstawy i jest go więcej

Gość malaaaaa
boze dziewczyna pisze ze jest 2 tygodnie przed okresme...a wy jej o owulacji...owszem to moze byc owulacja ale moze tez w ciazy byc...Zdaza sie i tak ze kobiety w ciazy do 4-5mc moga miesiaczkowac...a jak pisze ze jej niedobrze,na wymioty zbira, bol brzucha to mozliwe ze jest w ciazy. A moze tez doszukiwac sie objaw ciazy...Najlepiej zrob test i bedzie po sprawie.

3 miesiace bez okresu i ty pytasz czy jestes w ciąży ile ty masz ze takie debilne pytania zadajesz????? kurwa miesiączka jak sama nazwa wskazuje jest co miesiąc więc jezeliu 3-4 miesiace nie masz to cos jest nie tak :) gratuluje IQ

Gość Klaudka26
mam wrazenie że niektorzy nie czytają tylko piszą co chcą ja nic nie napisałam o braku miesiączki

"niektórzy mi mówią żę mogę być np w 3-4 m-cu ciąży i teraz dopiero zaczęłam odczuwać zmiany" no koment

Gość Klaudka26
zrobiłam test zgadnijcie jaki wynik?:)

sledziłam Twoj watek i jestem ciekawa jaki wynik testu ;))))))))

Gość Klaudka26
POZYTYWNY DWIE KRESECZKI:)

Gość Klaudka26
Teraz wizyta u lekarza, żeby potwierdzić:). Ło matko nie wierze dziewczyny nie wierze :)

Gość ku.lu.nia
Daj foto testu pozytywnego. Bo nie wierzę. :)

Gość Klaudka26
o udało mi się zapisać na wizytę na poniedziałek:). Już nie mogę się doczekać. Troche mam stresa bo zaczynają się wielkie zmiany w moim życiu jak to będzie? Czy będziemy dobrymi rodzicami? Czy dziecko będzie zdrowe? Jak będzie przebiegać moja ciąża? tyle pytań i nie da się odpowiedzieć czas pokaże jak będzie. Postanowiliśmy z mężęm że o nowinach powiemy rodzicom w święta, chcę żeby minęło troszkę czasu żeby wiedzieć że dobrze wszystko jest ze mną i z plodem. Ciekawe , który to tydzień?:)

Gość Karrina
nie czytałam twojego topiku od początku ale gratuluję. Ja właśnie idę do apteki po test, spóźnia mi się okres tydzień

Gość Klaudka26
OOO to życzę powodzenia:)

Gość ku.lu.nia
Dla mnie cała ta historia grubymi nićmi szyta. Wydaje mi się, że jakaś małolata się nudzi. :O