Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madonna from Poland

Najpiękniejsze suknie WSZECHŚWIATA!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madonna from Poland

Dziewczyny, byłam na weselu znajomych i zostałam zachwycona suknią ślubną Panny Młodej!!!!!!!!!!!!!!! Tak pięknego i wdzięcznego "stroju" jeszcze nie widziałam w życiu. Suknia firmy Szarm (nawet wcześniej o takiej nie słyszałam). Obowiązkowo na swoim ślubie będę miała suknię tej firmy ;))) Polecam

Chyba tam pracujesz i wciskasz reklamę. weszłam na tą stronę, przejrzałam suknie i stwierdzam ze nie wiem jakim cudem ta firma jeszcze funkcjonuje. Brakuje kokardy na czubku. IMHO - paskudztwo i szczyt tandety, ale każdy oczywiście ma własny gust...

>>>Obowiązkowo na swoim ślubie będę miała suknię tej firmy No to kiecka już wybrana a jak tam z kandydatem na meża? :P

Gość Madonna from Poland
O gustach się nie dyskutuję...

Gość Madonna from Poland
A krytykom z suwaczkami "dziękujemy", bo piszecie to samo na każdej stronie i jak poczytałam tematy sprzed lat, to ci sami tu przesiadują??????? Myślałam, że pogadam z tymi co aktualnie szukają sukienki i coś doradzą, a tu klaps.... Do widzenia

ale z drugiej strony dziewczyna która się zdecyduje na taką suknię będzie na bank jedną z niewielu :) trzeba mieć odwagę i figurę aby założyć taką bezę :P ;) + tyle dodatków na wysokości np. bioder

a jam mam nawet 3 ;P a forum jest po to aby dziewczyny się wypowiedziały i raczej wybieranie sobie kto może odpowiadać na dany temat a kto nie jest troszkę dziwne :)

Gość niech beda 4
1-170-10 czyli ta pierwsza

ruda22 Chociaż znalazłam ładną nr 1-510-3 mi też się podobają ze dwie ale powiem tak całkiem od siebie że duży + dla firmy że ma modele całkiem inne bo ja teraz siedzę szukam sukni na maj i jestem przerażona że większość sukienek 2009 to na jedno kopyto praktycznie każda jest taka sama różnią się małymi detalami a ceny :( od 3 tyś do nawet 8 tyś masakra :(

Też mnie to wkurza, że różnia się czasem drobnym detalem... Myślałam, ze jak będę szukać sukni na slub to dostanę oczopląsu, a tu- nudy i drożyzna. Ostatecznie znalazłam moją przypadkiem na stronie, na którą wczesniej nie wchodziłam. A i tak efekt końcowy mocno różni sie od oryginału (szyje u krawcowej)- wprowadziłam zmiany Ale to, ze jest inne nie znaczy, ze ladne :)

Gość princessaa
mi sie tlyko ta podoba 1-435-0 p[rzymierzalam ja we wroclawiu w salonie ale upelnie inna firma byla. zdaje sie ze oksana mukha.

Gość biedna biednaa
Princessa-->zgadza się to suknie Oksany http://angelsuknie.pl/ .Mi osobiście żadna sie nie podoba....za bogate...przerost formy nad teścią :(