Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do okulisty

okulary - nie chce!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość do okulisty

ostatnio mam problemy ze wzrokiem :-( czesto zamazuje mi sie obraz, czasami mam laptopa na kolanach i nie widze ktora jest godzina :-O zalamuje mnie to! dziwne jest to, ze mam tak tylko czasami, 2-3 razy w ciagu dnia przez kilka chwil czy ktos tak mial? czy jest mozliwosc, ze to tylko przejsciowe? co moze byc powodem? nie chce okularow! ech, stara baba ze mnie, a glupia jak but... :-(

Gość do okulisty
up

Gość nitka22
ja tam już ślepa i stary okularnik jestem. Ale jeśli rozmywa ci sie tylko czasami, to raczej przemeczenie a nie wada wzroku. Wysypiaj się, ewentualnie jakieś ciepłe okłady i zobaczysz.

Gość do okulisty
dzieki wiesz, przemeczona raczej nie jestem, wysypiam sie... a moze to wina wiekszej ilosci czasu spedzonej przy kompie?

Gość nitka22
jak duzo czasu patrzysz w monitor to oczy rzecz jasna ze są przemeczone ;) nie chodzi o kwestie twojego samopoczucia nawet, ale o stopień eksploatacji oczu.

Gość karina69
Ja jestem krótkowidzem i noszę szkła kontaktowe. Super sprawa. Jeśli chodzi o chwilowe złe widzenie to sa takie fajne kropelki do oczu. Od razu przechodzi. Ale nie pamiętam nazwy. Do kupienia w kazdym optyku. Ale objawy sa zdecydowanie przemęczenia oczu.

Gość karina69
Już wiem Artelac UNO

Gość do okulisty
jejku, dziekuje bardzo! dostane te krople bez recepty? drogie sa?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci