Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ia22tk21

Czerwienienie sie!!!-jest jakis sposob aby sie tego pozbyc?Albo chociaz zakryc??

Polecane posty

Gość ia22tk21

Wystarczy ,ze: -jest zimno na dworzu -zrobi mi sie goraco -zawstydze sie-----zaczynam robic sie czerwona,zaczyna mnie to draznic zwlaszcza jesli znajomi zwracaja mi zaraz uwage :-/

Gość czerw-ona
Aby sie pozbyc: - kosmetyki i preparaty do cery naczynkowej - do kupienia w aptece - dieta bogata w wit C czyli uszczelniajaca naczynka krwionosne - nie pic goracych napojow tylko cieple - unikac alkoholu - najlepiej udac sie do dermatologa, ktory poradzi co robic - bo moze masz cere naczynkowa, a moze tradzik rozowaty, a moze jeszcze cos innego Aby zatuszowac: - pudry kryjace - zielony korektor - unikac ubran podkreslajacych czerownosc twarzy ;)

Gość Pekka
Witam! wydaje mi się że nie masz się czym przejmować widocznie taka Twoja natura i uroda! :).A znajomymi się nie stresuj,bo może zazdroszczą? Nie ma na to rady że się czerwienisz :)

Gość ia22tk21
Mam cere naczynkowa.Uzywam kremu z perfekt ale to chyba nic nie pomaga :-/.A pudrow chyba zaczne uzywac choc nie znam sie na tym i nie lubie bo zaraz bluzka brudna,nie wspomniec juz o deszczu :(

Gość czerw-ona
To zmien kosmetyki. Stosuj maseczki i koniecznie kremy na zime. No i zmien diete oczywiscie. Jesli nie lubisz pudrow i innych "upiekszaczy" to skup sie na leczeniu. Moze zabiegi zamykania naczynek w dobrym zakladzie kosmetycznym. Powinnas isc do dermatologa, bo podpowie Ci jak prawidlowo dbac o taka cere i co mozna zrobic, aby ja podleczyc.

Gość ia22tk21
A jesli naklada sie korektor to na to podklad i jeszcze puder czy juz nie trzeba?Nie znam sie na tym wiec sie pytam :) Czytalam jeszcze o zoltym korektorze,podobno jest tez na zaczerwienienia

Gość zółty korektor
jest zdaje się na sińce

Gość odswiezam