Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diunkaa

muszę się wygadać

Polecane posty

Gość diunkaa

Nie daję już rady..Kocham życie, wiem że mam towarzyski charakter itd...aleee... TRADZIK... osoby , które go nie mają /miały mnie nie zrozumieją.. ale ile bym dała żeby mieć normalna skórę.. nie świecąca się.. bez pryszczy.. wstać rano zjeść umyć sie ubrać a nie myśleć " jak zatuszować skórę" czuję się z tym strasznie.. ograniczam wychodzenie z domu.. chodzę na uczelnię ale tylko dlatego , że muszę .. najchętniej bym zrezygnowała bo wstydzę się.. cały czas mam obawę że będzie gorzej..zaczęłam brac tab antykoncepcyjne ( syndi 35 odpowiednik Diane 35) mam nadzieję ze bedzie lepiej bo chce cieszyć się zyciem i byc tą osobą jaką jestem naprawde.. bo moje zycie ostatnio " kręci sie wokoło mojej cery.." :(

Gość ja rw
ja cie rozumiem. jest na to lek! IZOTEK! Wyleczył mnie całkowicie! MAM PIĘKNĄ SKÓRĘ TERAZ ! UWIERZ MI!

Gość miskuja
silny masz tradzik?

Gość diunkaa
mysle ze Izotek jest za silnym lekiem na moj tradzik.. ogolnie to Diane sa moimi 3 cimi tabletkami anty bralam jeannine ( cera byla super ale wlosy wypadaly .. odstawilam i byl koszmar przyszcz na pryszczu glownie broda ) bylam u dermatologa + ginekologa zapisane mialam znineryt do smarowania + YSAMIN ( tabl anty) po ok 3 miesiacachy bylo lepiej a po ok 7 miesiacach raptem wysyp straszne przetluszczanie sie cery ( tak z dnia na dzieeeeeen!!!) no i mialam zmienione tab na SYNDI 35 wzielam 1 opakowanie prawie jutro zaczynam przerwe ... zaluje ze zaczelam brac w ogole te tabletki anty.. przed braniem ten tradzik byl inny.. teraz to sa takie podskorne pryszcze ktore dlugi sie goja;(:(:(:(:(:(:(:(:( nie mam juz siiiiiiiiiily:(:(:(:(

Gość miskuja
czemu nie chcesz izoteku?! NIE ROZUMIEM! WIĘC CHCESZ MIEC DALEJ TO ŚWINSTWO NA TWARZY?

Gość W pikus
Ona sama nei wiem czego chce. widocznie nei chce sie wyleczyc.

Gość Luckesa
nie kumam. widocznie wolisz nadal miec trąd i zeby ludzie uciekali przed toba

Gość diunkaa
chcę się wyleczyć!! ale wiem ze moje problemy sa wynikiem zaburzen hormonalnych.. a izotek dziala na hormony?? jak wyglądał Wasz trądzik??? ja mam pojedyńcze pryszcze na czole + dwa duże wulkany na policzkach + kilka na brodzie i ogolnie łoj..

Gość mysza pysza
ja an trądzik używałam kremów z kwasami AHA i BHA, pomogło

no niestety najgorzej na tradzik zaczac brac tablety anty.Niby super jest na chwilke ale cale zycie ich brac przeciez nie bedziesz.. szkoda zdrowia.

Gość woksowa
jaja se robisz?

Gość diunkaa
woksowa dlaczego miałabym sobie robic jaja??? nie masz trądziku? to nie zrozumiesz problemu