Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka_alka_83

WrocławSTYLIZACJA PAZNOKCI Z DOJAZDEM DO KLIENTKI

Polecane posty

Gość alka_alka_83

SERDECZNIE ZAPRASZAM NA ZABIEGI PIELĘGNACJI DŁONI I STYLIZACJĘ PAZNOKCI. Oferuję: - zakładanie tipsów – żel uv od 60 zł - zakładanie tipsów – fiberglass ( jedwab ) i silikon od 60 zł - wzmacnianie naturalnej płytki paznokcia metodą fiberglass ( jedwab ) od 50 zł - wzmacnianie naturalnej płytki paznokcia silikonem od 40 zł - żelowanie naturalnej płytki paznokcia od 40 zł - uzupełnianie od 40 zł - manicure od 25 zł Pracuję na materiałach firmy Activ, La Femme, Ingot. Zapewniam korzystne rabaty. Kontakt pod nr tel.: 600 980 683

Gość aiskkkkka
haha, ja juz tak kiedys zrobilam...super polecona dziewczyna-chyba przez wlasne kolezanki jak to ona pieknie nie zdobi dloni.... z dojazdem do domu klienta mysle ooo super! tanio 40zl zamowilam sobie ja i co sie okazalo??? myslalam ze ja zabije zrobila mi paznokcie fatalnie, bolaly mnie cala plytka paznokciowa ... masakra.... poczulam sie oszukana tym bardziej ze dziewczyna sie rozplynela nr tel nie odpowiadal gg rowniez nie...\czyli trafilam na jakas oszustke!! MAM NADZIEJE ZE TY JESTES OK,I TWOJA ROBOTKA TEZ JEST WPORZADKU, WKONCU NIE ZAWSZE KAZDY MUSI SCIEMNIAC.... JEDNAK WARTO UWAZAC ...40zl to tak nie duzo ze ja tyle dalam ale sam fakt ze zamiast byc zadowolona to bolalo i nic wiecej....

Gość alka_alka_83
Wiesz co cena jest po prostu nieco niższa niż w salonach, a jeśli wysoka cena jest dla Ciebie wyznacznikiem jakości to dość dziwne. Zgadzam się tylko z tym, że jest wiele dziewczyn, które wykonują źle swoją pracę, bo nawet się nie przykładają tylko traktują to jako łatwy zarobek. Ale ja też kiedyś korzystałam z usług innych i najlepiej robiła mi dziewczyna, która przyjeżdżała do domu. Z kolei raz byłam w salonie-solarium, gdzie nad wejściem widniał wielki szyld TIPSY! i co z tego?może tylko tyle, że tipsy żel odchodził mi po 3 dniach i tipsy też!!!!Jak na razie dziewczyny, którym robiłam są zadowolone i w razie gdyby coś się zdarzyło to uznaję reklamacje. Także po prostu miałaś pecha!

Gość alka_alka_83
I dobrze czytaj bo cena to nie 40złotych tylko OD 40 ZŁOTYCH!