Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki polak jeden

jak jej wybic to zglowy??/

Polecane posty

Gość taki polak jeden

moja dziewczyna jest piekna kobieta. dzis niestety przezylem szok;/ zapowiedziala mi ze zafarbuje sobie wlosy na rudo bo aki kolor pasuje jej do zileonych oczu i jasnej cery;/ myslalem, ze zaruje ale dzis bedac u niej widzialem farbe w tym odcieniu;/ jak mam ja odwiesc od tego pomyslu?? pomocy;/

w ogóle!!!!! stary każde Twoje słowo odwróci się przeciwko tobie!! Bądź neutralny nie mów ani Tak ani Nie! Jak już zacznie płakać to pocieszaj a nie mów „a nie mówiłem!”!!

Gość młoda_m
ja zawsze jak mam gorszy humor i czuje się brzydsza (kobiety tak mają) to zawsze wymyślam do mojega faceta co to sobie nie zrobię, a to kolczyk w brzuchy, a to tatuaż, a to rozjasnie włosy...Tak wymyślam, wymyslam, a on słucha i mówi, że jestem taka piekną że nic nie trzeba zmieniać i ogolnie komplemety, a jak to nie działa, tomówi, że i tak będe mu sie podobać. Genralnie nie przeraża się:P ale mówi, co mysli, plus ma na mnie sposób. Wygrana jest jego:P

Gość blackcat
powiedź że nie pociągają Cie rude :D

porozmawiaj z nią szczerze, to najprostrzy i najbardziej skuteczny sposób. poprostu powiedz jej, że lubisz kolor włosów i wolałbyś żeby przy nim została :)

Gość Dopieść ją
Jak chce się zmieniać, to znaczy, że dałeś ciała jako facet i czuje się niekochana, niepożądana i w ogóle bez sensu! Ten rudy to wołanie o pomoc, o miłość/czułość/dobry seks, o zainteresowanie. Wierz mi na słowo.