Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angioletto

Staramy sie konkretnie o dziewczynke

Polecane posty

czesc,czy sa tu dziewczyny bardzo chcace miec córeczke??? albo takie ktorym to sie udalo dzieki jakims sposobom??? chce miec dziecko,ale bede jeszcze bardziej szczesliwa jesli to bedzie najpierw dziewczynka.piszcie jesli znacie jakies ciekawe porady:)

Gość jedyny sposob
jedyna stuprocentoa metoda to adopcja :)

Gość po co zakladasz
pare razy jeden temat i zasmiecasz????? ludziom sie juz w dupach przewraca:O

Gość qazxcvbnmkoiuytrew
nie wiem na ile jest skuteczna ta metoda ale... poczytaj sobie o metodzie termiczno - objawowej planowania rodziny - dzięki temu wyliczysz sobie kiedy masz dni płodne i dzień jajeczkowania. plemniki żyją od 3 do 7 dni. męskie żyją krucej, ale są szybsze, a żeńskie żyją dłużej z tym, że są wolniejsze. jesli chcesz dziewczynkę musi dojść między wami do zbliżenia na jakieś 6 do 7 dni przed jajeczkowaniem.

szczesliwa witaj???gdzie sie podziewalas??? przenies sie na nasz topik,tam znajdziesz link do topiku gdzie w tym temacie nie ma tak rygorystycznych zdan :) czekam.papa

Nie można i nie da się doradzać czy to będzie chłopak czy dziewczynka. Płeć jest genetycznie uwarunkowana i tylko ona ma wpływ na to, czy urodzisz dziewczynkę czy chłopca. Wiem, że kiedyś mówiono, że jeżeli będziesz sie kochać z facetem na pieska lub na jeźdzca to urodzisz chłopaka- ale to jest kompletna bzdura. Ja miałam sie urodzić chłopakiem, moi rodzice już wybrali imię, a tu nagle urodziła sie dziewczynka. :) Naprawdę, człowieka nie ma na to wpływu.