Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yassminelka

krwawienie z odstawienia i mozliwa ciąża?! co o tym myślicie? ja juz głupieje

Polecane posty

kurcze....jak to jest? krwawienie z odstawienia jest i to takie obfite dosc, a pomimo tego mozna byc w ciazy?! czytalam na jakims forum, ze jesli juz to jest skąpe to krwawienie albo plamienia, a na innym forum, ze leje sie strasznie,jak z kranu.....i ze w ogole nie powinno sie wierzyc w to ze jak jest krwawienie to wszystko ok. Ja juz wariuje, nie wiem co mam o tym myslec, a do lekarza daleko ;/ co wy o tym myslicie?

Gość nie jest zły
o matko jedyna, można też z niepokalanego poczecia :) Skąd nagle pomysł, że mimo tabletek ciąża??? Pominęłaś którąś, miałaś biegunkę albo wymioty? Czy po prostu czytasz te głupoty na forum i schizujesz, bo znajoma znajomej itd... zaliczyła wpadkę? Nie wierzysz w tabletki, nie wierzysz w okres, zaprzestań seksu, będziesz pewna na 100%

Gość tes jestem ccciekawa
???

Yasminelka nie, nie możliwe... jak nie wierzysz zrób test... ja mam zawsze Quick Vue w apteczce...aha i przestań czytać fora... akurat w przypadku krwawienia z odstawienia-jak krwawisz obficie z odstawienia to tym bardziej nie jesteś w ciąży...pamiętaj-nie czytaj for! ja czytając fora mam:1.raka macicy,2.Raka jajników, 3.Jestem w ciąży- a to był ból jajników po odstawieniu tabsów...

Gość gdyby była w ciązy
to już by urodziła ;) a podnosząca nic nie napisała o swojej sytuacji więc ciekawość nie zostanie zaspokojona