Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże Co Ja Mam Robić

Kobieta z którą BYL NAPISALA mu komentarz w

Polecane posty

profilu na n-k "Tesknie:(" Jak mnie to boli;(

Gość acccca
włam się jej na konto naszej klasy i wklej jako głowne zdięcie fote swojego tyłka! zemsta murowana i skuteczna:]

Ale dlaczego go nie wykasuje??? Nie rozumiem ;( W ogole napisala mu jakies milosne wierszyki.... kilka dni temu...

Gość powiedz mu żeby
wykasował bo cię to rani... jak juz długo jestescie razem?

8 miesiecy

Gość anulka 13
ej, ta nasza klasa to widac same problemy... a moze ona nie wie, ze on kogos ma? Ma Twoje zdjecie na profilu? Ile macie lat?

Tak,ma! Przeciez ona widzi moje komentarze i Jego do mnie!!!

Gość powiedz mu żeby
powiedziałąs mu zeby wykasował? moze od momentu kiedy to napisała on nie wchodził na nasza klasę..

No dzisiaj może jeszcze nie wchodził,ale tamte wierszyki sa nadal!!! Czy on to robi specjalnie? Boli mnie to ,boli...

Gość powiedz mu żeby
no to mu to powiedz...

Ja chyba nie mam juz siły... po prostu ucichne,dla swietego spokoju;( Bedzie ciezko,ale tak bedzie lepiej dla Nas obojga w takim razie...

Gość smutne to

Gość rozumiem że chodzicie
jeszcze do gimnazjum? :O

Mamy 22 i 29 lat...

Gość ja tez to znam
ja bym nie ucichla ,kazałabym na twoim miejscu mu to pokasować. MOjemu też pisze jakaś dziewczyna co kiedyś ze osba świrowali (ale nie byli razem) ze ejst boski i przystojniaczek ,moze to nie jest tak źle jak u ciebie ale też się wkurwilam.......

Gość jak dobrze że nie mam
konta na naszej klasie :D ani ja, ani mój facet :D :D

na naszej klasie może twój facet profilu nie ma, ale pewnie ma na sexlaseczki :D nie zacieszaj się za wcześnie i nie myśl, że jest tak dobrze jak Ci się wydaje :O

Gość jak dobrze że nie mam
plugawa, to że Twój facet ma tam profil, to nie znaczy że kazdy tego potrzebuje. tak przy okazji, co to za słowo ZACIESZAJ?

Gość hghgfhf
czesto takie sa konsekwencje jak ktos szybko wchodzi w nowy zwiazek zaledwie po rozstaniu ja zawsze mowie moim znajomym: poczekaj idioto, pobadz troche sam, zastanow sie czy ta nowa osoba to tylko na pocieszenie po ex..po co ranisz siebie, ex, nowa osobe i daltego stad tyle powrotow ex do exa...nie wiem jak to bylo u ciebie

Nie skasował.....;/

Napisalam mu po prostu,ze ciekawe dlaczego trzyma te komentarze !;/ Napisalam tez ,ze przez to az mam drgawki i ze zle sie czuje.. On odpisal ze drgawki to napewno przez Niego....bo on jest chory,a bylam na weekend u Niego! Porazka jakaś!!! Odwrocil kota ogonem,nawet nic nie odpisal na temat tych komentarzy,zero!!! Rozumiecie????;(

Jestem nienormalna??

nie jestes nienormalna. rozumiem, że irytuje sie, aa nawet wkurza zachowanie i jego i tej pindy. niestety sa takie babska, które lubia mącić. wiedzą, ze facet jest zajęty, ale nie, będą słodzić, kadzić, po to by udowodnić cos sobie i namieszać trochę w cudzym związku. później zacierają ręce, że dziewczyna jest zazdrosna o nie, że udało im się zasiać jakieś ziarnko niepokoju, że ktos się przez nie kłoci. a facet? on jest zadowolony, bo czuje się dowartościowany przez tamtą i jednoczesnie ty jesteś zazdrosna. i od razu w piórka obrasta. grunt to nie robic scen zazdrości, bo nic na tym nie zyskasz. jak pokażesz obojętność to wtedy ty zasiejesz w nim ziarnko niepokoju.

Gość hahahahahihihihihihiih
mojemu jakaś wariatka też pisze komentarze ,takie słodkie ze az sie rzygac chce ,dziwi mnie to bo ma on ze mna zdjecie i chya się domysla ze nie jestem jego siostra ,ona ma meza a zachowuje sie jakby szukała z nim kontaktu ,nie wiem co zrobić ,moze po prostu to tak zostawic i olac to pipe

Gość znam z autopsji taki
przypadek, ona sie odezwala do niego, on skomentowal zdjęcie, chujnia byla straszna, kłotnia za kłotnia, niesmak pozostal a to bylo juz jakis czas temu... jakos tak mi w pewnym stopniu zbrzydł przez to, cos umarło....

Ale dlaczego go nie wykasuje??? Nie rozumiem ;( W ogole napisala mu jakies milosne wierszyki.... kilka dni temu... i jakie ma to znaczenie ze mu tak napisała ?

Gość hahahahahihihihihihiih
moj np nie wykasował dlatego bo sie podjarał ze jeszcze komuś oprucz mnie sie podoba :D