Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehe troche zle zadane pytanie

Czy wypada całować sie na pierwszej randce??

Polecane posty

chodzi mi o takiego spontanicznego buziaka np na koniec czy uwazacie ze to jeszcze za wczesnie??

Gość jaa....
wypada:)

Gość ofer ma
w żadnym wypadku!!!!

Gość klara_f
no jasne... :D co za pytanie w ogole ;P

Gość houlubka
w żadnym wypadku! całowac dopiero poslubie!

W polik na powitanie i pożegnanie, czemu nie? A dlaczegoby nie pocałować w usta gdy nadarzy się taka okazja? :)

Gość mała 24 lata..
MNIE POCAŁOWAŁ FACET, I MI SIE TO NIE PODOBALO. bO JA spotkalam sie jako kumpela, a on sie zapalil, ze bede jego dziewczyna ... wkurza mnie to

Gość mała 24 lata..
jakby mnie jeszcze w usta pocałował, to bym mu wyje.bała :o

czytalam dzis topik o tym ze facet nie odzywa sie do laski po randce na ktorej sie poprzytulali i calowali dlatego zapytalam jak wy sadzicie:) mnie tez sie wydawalo ze nic w tym zlego:)

Gość studentka2008
sama juz nie wiem. kiedys probowalam dac facetowi do zrozumienia ze mam ochote na niego a on na to: nie rob tego, po chwili gdy nie przestawalam :nie rob tego. a gdy wprost zapytalam dlaczego nie chce się ze mna kochac - nic nie odpowiedzial. ale wczesniej spalismy ze soba i bylo cudownie. potem tez byl sex ale do tego feralnego dnia nie wracalismy. moze on mial okres?

Gość studentka2008
faceci sa gorsi od kobiet. trudno ich zrozumiec.

Gość studentka2008
pisze tak duzo bo to ma byc wstep. mozesz spotkac nawiedzonego ktory powie: nie rob tego.

zazwyczaj pożegnanie na pierwszej randce jest sytuacją krępującą :) (na kolejnych z resztą też:) ) myślę, że lepiej poczekać. narobić sobie tak zwanego smaka:D a nie tak od razu... ewentualnie w polik. prawy! bo wygodniej :O

:) Przed chwilą był temat o dawaniu dupy na pierwszej randce, wcześniej o obciąganiu, a ty się o całowanie pytasz?:o

na pierwszej randce nie wypada sie całować:O ale to dotyczy chyba TYLKO nastolatek?

Tamari - ciągniesz ślimaka na pierwszej randce? :O ... pusta jesteś ;) jak mi zależało na chłopaku to się wstydziłam... co innego jak się jest na imprezie... wtedy to jest pierwsza i ostatnia randka :D ...to co innego, ale chyba nie o to chodzi autorce topika.

ale jak moze być buziak którego sie planuje ... ma byc po randce ...i o określonym czasie:O spontan to chyba cos czego nie mozemy przewidzieć:O za skomplikowane to dla mnie😭

jak jest silny pociag seksualny to po co sie hamowac? mam ochote sie calowac to robie to ktos nie chce to niech sie nie caluje w nosie mam co wypada a co nie, kazdy ma inne kryteria tak czy siak

powiem szczerze, że u mnie różnie to bywało też ;) ale jak poznałam tego jedynego to się jakaś cnotka ze mnie zrobiła :) no co... i fajnie mi (nam) z tym było. wszystko powolutku, nic od razu, chociaż w końcu trzeba było dodać gazu:D