Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewczyna z z z

Mam 18 lat, a moj facet nie lubi sie bawic co robic?

Polecane posty

jestem z chlopakiem dwa lata , kiedy mamy gfdzies wyjs ciagle mu cos nie pasuje, ciagle jakies wymowki i zawsze wychodzi na to ze zostajemy w domu bo ja mu ustepuje, a jesli gdzies wyjdziemy np w 4 z kims my w 3 gadamy a on siedzi jak kolek;/ ostatni raz na imprezie bylam rok temu,,, co robic ?? tylko nie piszcie ze mam go zostawiac bo go bardzo kocham.

jakies inne rady? czy on sie moze zmienic? co mam zrobic?

beznadzieja ja bym sobie nie pozwoliła nie cche niech nie chodzi..ale to nie powód zebys ty siedziała całyi miesiacami w domu:O:O straszny egoista z tego twojego boya:O

wiem strasznie sie zachowuje,, ale nie wiem o co mu tak naprawde chodzi czemu nie chce chodzic?? kolezanka mi zaproponowala wypad na karaoke,, zgodzil sie ze pojdzie ale powiedzial ze on nie zamierza spiewac;/ ja juz nie wiem czy on mi na zlosc robi czy co?

jak facet nie jest rozrywkowy i towarzyski to charakteru nie przeskoczysz... możesz go zmusić do chodzenia ale jak piszesz \"siedział jak kołek\"... gwiazdy parkietu/imprezy/towarzystwa to z niego nei zrobisz :P i innych rad pewnie nie będzie bo to tak samo jak on by tobie kazał siedzieć w mieszkaniu i narzekał, że się wcale świetnie nie bawisz

Gość acccca
a czemu nie lubi? ja znam takich osobiście..z doświdczenia na nich powiem że dziewczyny prędzej czy później stracili..szczególnie młode..

wlasnie nie wiem czemu nie lubi;/ ale mam tego dosc... jak chce z nim pogadac on zmienia temat o co mu mzoe chodzic??

\"ja znam takich osobiście..z doświdczenia na nich powiem że dziewczyny prędzej czy później stracili..szczególnie młode..\" tu to raczej działa statystyka... bo to pewnie kwestia ekstrawersja-introwersja... a że tych pierwszych jest jakieś 3/4 to trzeba odpowiednio trafić jak sie nie jest :P

Gość kosmita zielonka
ło jezu, ja mu sie nie dziwie, sama nigdy w zyciu bym nie zrobila z siebie pajaca na karaoke, to jest dobre dla gimgowna ale nie dla normalnych ludzi

najgorsze jest to ze kiedys przyuwazylam filmik jak switnie sie z kolegami w pracy bawi, wyglupiaja sie gadaja smieja, i wcale nie wyglada na malo towarzyskiego wiec nbie wiem ? przeciez on ma zaledwie 23 lata ech

Gość
Karaoke to raczej dla dziewczyn a nie dla faceta. Nie zaśpiewałbym chyba, że zapłacą. A koledzy z pracy to nie jest to samo co obcy ludzie w knajpach

Gość poliszko
ja byłam z takim-miał 24 lata,niby towarzyski,śmiały,dowcipny,ale na żadne balety nie chciał pójść.Lubił tylko pójść do baru na jakieś żarcie i piwo.Byłam od niego starsza,ale to on zachowywał się jak stary ramol.W końcu miałam dość i zaczęłam wychodzić z kumpelami,robił mi awantury,zrywał....Zaczęłam go okłamywać,udawałam,że śpię w domu,zciszałam telefon...Rozmowy nie pomagały,jego kumple nawet zapraszali go ze mną na imprezki,potrafił się zgodzić,ja się cieszyłam,a on w ostatniej chwili znalazł jakąś wymówkę,żeby nie iść.Zaczęłam umawiać się z innymi,zostawił mnie.Bardzo dobrze,bo poznałam kogoś takiego jak ja i jest nam cudownie nawet bez imprez.

Gość alkoaij
swiat nie kreci sie wokol zabawy, szkoda takiego faceta dla Ciebie, tylko Ci fsciubziu w glowie;/ ach ta dzisiejsza mlodziez... facet bawi sie - zle, nie bawi - jeszcze gorzej. zmien partnera, jesli Ci przeszkadza fakt, ze jest malo rozrywkowy, ale uwazaj... bo mozesz trafic na takiego, ktory bedzie az za rozrywkowy i bedziesz plakac;) powodzenia zycze.