Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

tabletki anty a jedzenie, Kubuś i inne

Polecane posty

no, trochę mam głupie pytanie ale zawsze lubię sobie zagryźć Yasminellkę, lub zapić Kubusiem albo Pysiem :) Czy to może jakoś osłabić anty siły mojej antykoncepcji? Szczerze to wątpię w to... ale może? hmmm, no pewna nie jestem. Co o tym myślicie?

Gość uppppppppppppppppppp
ależ oczywiście że nie wolno popijać kubusiem!!! wogóle nic nie można jeść ani pić w czasie przyjmowania tabletek anty!!! 21 dni na samej wodzie! pamiętaj tylko - przegotowanej!!!!!! :O

Gość a po co...
ja popijam wodą i nie mam problemów typu czy jak zjem kiełbasę, mandarynkę , golonke i popiję mirindą , to czy tabletka działa..:O czy to taki problem popic malutka tabletkę wodą i nie zadawać sobie głupich pytań? ps. wszystkie tabletki powinno się popijać wodą

Gość uppppppppppppppppppp
PS. o kobiety, która chwali się już dzieckiem, wymaga się więcej inteligencji i wiedzy.... :O poza tym, w ulotce jest wyrażnie napisane że tylko inne leki lub ew herbatki z dziurawcem mogą mieć negatywny wpływ na tabletkę...

no dobra... wstyd ehhhhhhh :| ale dzięki za poprawę humoru :) a wieczorem to czasem sobie golnę małą filiżankę Kubusia, tego zielonego... no i dlatego mi przyszło do głowy :)