karola27 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no, trochę mam głupie pytanie ale zawsze lubię sobie zagryźć Yasminellkę, lub zapić Kubusiem albo Pysiem :) Czy to może jakoś osłabić anty siły mojej antykoncepcji? Szczerze to wątpię w to... ale może? hmmm, no pewna nie jestem. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppppppppppppppppp Napisano Grudzień 1, 2008 ależ oczywiście że nie wolno popijać kubusiem!!! wogóle nic nie można jeść ani pić w czasie przyjmowania tabletek anty!!! 21 dni na samej wodzie! pamiętaj tylko - przegotowanej!!!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co... Napisano Grudzień 1, 2008 ja popijam wodą i nie mam problemów typu czy jak zjem kiełbasę, mandarynkę , golonke i popiję mirindą , to czy tabletka działa..:O czy to taki problem popic malutka tabletkę wodą i nie zadawać sobie głupich pytań? ps. wszystkie tabletki powinno się popijać wodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppppppppppppppppp Napisano Grudzień 1, 2008 PS. o kobiety, która chwali się już dzieckiem, wymaga się więcej inteligencji i wiedzy.... :O poza tym, w ulotce jest wyrażnie napisane że tylko inne leki lub ew herbatki z dziurawcem mogą mieć negatywny wpływ na tabletkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_glutter 0 Napisano Grudzień 1, 2008 zdecydowanie Kubuc dziala jak kwas i rozpuszcza tabletki razem z twoim przewodem pokamrmowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola27 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no dobra... wstyd ehhhhhhh :| ale dzięki za poprawę humoru :) a wieczorem to czasem sobie golnę małą filiżankę Kubusia, tego zielonego... no i dlatego mi przyszło do głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach