Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korekkkk

Pomocy-sukienka na sylwestra

Polecane posty

Gość Korekkkk

Dziewczyny, niewiele czasu zostało, w sklepach pustki, proszę Was o pomoc. Od razu mówię, że przeszukałam cały net ( 4 dni po kilka godzin) i poza 4 fasonami nic nie znalazłam. Poszukuję sukienki czerwonej, lub czarnej, najchętniej z rękawkami, lub 3/4 , albo z krótkim. Do kolan, lub lekko przed. Może być z cekinami, błyszcząca itd. Może być prosta np. z odkrytymi plecami. Rozmiar 40-42, podkreślająca talię ( jestem trochę przy ciele, ale mam dość wąską talię i spory biust). Zwróciłam uwage na : http://www.nikoletta.pl/i407_Czerwona_sukienka_z_cekinami.html ale ona nie podkreśla talii, ale może mnie pogrubić. http://vel-bielizna.pl//index.php?site=produkt&id_inne=5503&gora=12&id_inne_a=138 ciut kusa Pomocy :)))

Gość mamamamamammamama
zależy jak spędzasz sylwka :) jak w pusie na disco to 1 a jak sam na sam z kimś to druga

Gość Korekkkk
No właśnie, zapomniałam dodać. W niewielkim klubie, występy drag queen i takie tam. Nie chodzi o wybranie z tych dwóch, tylko może wiecie, gdzie w internetowym sklepie kupić coś czerwonego, czarnego, i odpowiedniego dla mojej figury, poza tym może ktoś wie, w jakim sklepie miałabym wybór sukienek- mieszkam w Poznaniu - ale nawet w Starym Browarze nic nie znalazłam. Jak dobra w tyłku i biuście, to za mała w pasie, może uszyć?

Gość kobieta modna
ta z frędzlami odpada -nie dość ,ze pogrubi ci talię ,to uwydatni dość kragłe ramiona >ogolnie najlepiej wyglada na szkieletach . O drugiej nawet nie wspomnie bo to strój do sypialni ........Dla ciebie najlepsza klasyka przy rozm.40-42 i tylko czerwone dodatki (jeśli już uparłaś sie na tą czerwień ) w stylu pięknego paska z czerwonym rubinami wszytego tuż pod biustem .no i piękny bucik i ciekawa przepaska .

Gość Korekkkk
Kobieto modna :) Dziękuję za opinię. No właśnie tam ma być lekko "wyuzdany" strój ;) Tzn jest to wieczór pod znakiem Drag Queen, a nie bal... Ale też na temat tej pierwszej myślę to samo, choć strasznie mi się podoba. Mam na podorędziu jeszcze gorset cały czarny ze strony www.gorsety.eee.pl Może z nim coś pokombinować? Buty mam klasyczne czarne lakierowane szpilki - 9 cm, lub czerwone długie kozaki ( tak wiem, ale nic na to nie poradzę, że takie lubię, a okazję mam jedyną w roku, by się jakoś odważniej ubrać :) ) lakierowane, zakupione na Ebayu, do kolan, z platofrmą 5 cm i obcasem 16 cm ;) Jestem blondynką, o zielonych oczach. W pasie mam 74, w biuście ok 100 i tyleż samo w biodrach. Nogi niestety nie są super szczupłe, ale proporcje są ok. Chyba najlepiej wyglądam z czymś wiązanym w pasie. Sklepy są wybitnie nieprzygotowane na moją wybredną ( a może i tandetną) naturę :)

Gość kobieta modna
skor wiesz w czym się najlepiej czujesz -wypada tylko szukać .osobiście bym wybrała coś z tajemniczego wampa niż w stylu perwersyjnej gosposi ale wybór nalezy do ciebie