Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorepinoczka

ciąża po poronieniu

Polecane posty

Gość lorepinoczka

mam pytanie czy to prawda ze po poronieniu samoistnym łatwiej jest zajsc i szyciej mozna zajsc w ciąże czym to jest uwarunkowane?

Gość klarnecistka
hej, ja na poczatku pazdziernika mialam wlasnie poronienie samoistne bez zabiegu- to byl 6 tydzien i nie doczekalam pierwszej miesiaczki. Teraz jestem znowu w ciazy wiec chyba cos w tym jest.

ja zaszłam 3 miesiące po poronieniu, jestem w 5tc :) dziewczyny powiedzcie mi błagam czy bierzecie jakies leki na podtrzymanie, jesli tak to jakie i w jakich dawkach?? pozdrawiam 🌼

Gość A ja polecam BEBILON
Byłam w takiej sytuacji i brałam od początku Lutheinę a potem Duphaston.

Gość Kamilka a
Poronilam 6 miesiecy temu, teraz od początku biorę luteinę, na razie (odpukać) wszystko ok.

mam nadzieję że macie racje i po tych przykrych wspomnieniach zdarzy nam się jakaś miła niespodzianka. Ja odczekałam 3 miesiące a teraz okres mi się spóźnia już kilka dni ale boje się zrobić test:-) Ale może rzeczywiście się udało tak od razu... aż trudno by mi było w to uwierzyć o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie rok:-) Trzymajcie kciuki...

Gość lorepinoczka
czyli lepiej jest brac leki tak na wszelki wypadek tak? poroniłam i dostałam miesiączkę normalną jak mi się skończy to lece do gina czy wszystko ok i zapytam kiedy można zaczynać

lerepioczka - jeśli samoistnie sie oczyścilaś to można zaczynać od razu, a w którym tygodniu poronilas?? Aga nam też sie udalo w pierwszym cyklu starań :) ale od początku biorę leki i jestem dobrej myśli moje serce wypełnia nadzieja... :)