Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucipuci

czy mam się zrzucać ? co myślicie?

Polecane posty

Gość pucipuci

byłam na imprezie, nie piłam w ogóle alkoholu, wyszłam wcześnie, reszta towarzystwa była nawalona i balowała długo-wiem z opowiadań następnego dnia koleżanka powiedziała mi,że jej współlokatorce ktoś zepsuł pewną cenną rzecz i naprawa tej rzeczy będzie będzie sporo kosztować , teraz chcą robić zrzutę,po 50 zł od osoby czy uważacie,że ja też powinnam się dorzucać? ta rzecz została zniszczona już po moim wyjściu, ale nie wiadomo przez kogo te 50 zł to dla mnie sporo,ale nie chcę wyjść na skąpiradło...

Gość ertdfg
NIe powinnaś się zrzucać. Co Cie to obchodzi co zrobili pijani bezmyślni ludzi kiedy ciebie nie było?

Gość nick w oryndżu
przeczytałam "rzucać" i już miałam nadzieję na sensację :( ciebie tam nie było, niech się zrzucają ci, co ją rozjebali. ciebie nie powinno interesować to, co się działo po twoim wyjściu.

Gość pucipuci
no napisałam jej na gg, że ja nie dam kasy a ona mi wyjeżdża z gadką o solidarności i że zrzucają się wszyscy,którzy byli na imprezie,bo nigdy nie dojdą kto to zrobił, bo się oczywiście nikt nie przyzna...

Gość pucipuci
podobno druga laska, która też wyszła wcześniej powiedziała,że da...

Gość upsupsups
jak glupia to ssie sklada, brak jej asertywnosci. nie bylo cie, nie pilas, to dlaczego masz odpoiwadac za kogos. swoja droga to niezle towarzystwo, zeby cos zniszczyc i spokojnie patrzec jak znajomi sie zrzucaja nie chcialabym wiecj isc na impreze z tymi ludzmi

Gość upsupsups
dalej cie ta kolezanka dreczy?

Gość pucipuci
Powiem tyle-niewiele pamiętam poza tym,że nasrałam do wazonu i obciągnęłam z połykiem jakiemuś dresowi pod bramą.Tak więc poza wazonem nic nie rozjebałam :)

Gość pucipuci
nadal mnie krowa dręczy,teraz każe wylizać jej anusa,ale w sumie to całkiem fajne życzenie,chyba wyliżę jej rozetkę :)

Gość upsupsups
uwielbiam lizanie rozetki,więc śmiało idź lizać :) 🖐️