Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medievalowa

Gra Medieval - problem, pomocy!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość medievalowa

kupiłam sobie dzisiaj grę w Medieval Total War złota edycja - zainstalowałam wszystko było ok normalnie się uruchamia można sobie wybrać kampanię i frakcję i kiedy już sie to wszystko zrobi to zaczyna się problem mianowicie wyskakuje pasek postępu załadowania gry i kiedy dochodzi to końca gra się nie uruchamia tylko ją wywala i wyskakuje komunikat "WYSTĄPIŁ PROBLEM Z APLIKACJĄ MEDIEVAL_TW.EXE" i zostanie ona zamkięta i tak się dzieje na wszystkich rodzajach kampani w samouczku i w bitwach co zrobić żeby działało tak się cieszyłam że se pogram a tu dupa :O pomocy

Gość medievalowa
pozieniałam te tryby zgodności i nic, mam XP z 2002 r a aktualizacje z 2007 co jeszcze zrobić by zadziałało.

Gość medievalowa
a i jezcze mam pytanie czy to jest wina gry czy komputera bo jeśli gry to zawsze ją mogę zanieść na gwarancję

wina systemu operacyjnego + konfiguracji komputera :P trza kombinować ustawić zgodność na w95 i np zmienić rozdzielczość w opcjach gry tak aby odpowiadała domyślnej systemowej przy danym panelu lcd bo np.; tu się może coś gryźć.... bo jak wywala się przy włączaniu mapy albo innej potyczki to wygląda to na coś z ustawieniemi karty graficznej :D

Gość medievalowa
mam grafikę NVIDIA GeForce 8500 GT na grze pisze że grafika musi być 3D 16 MB a pod spodem że gra obsługuje jakieś tam chipsety dla windows i jakies tam są wymienione i między innymi Nvidia i Geforce a tą grafikę jak przestawić w opcjach ogólnych czy w grze? Właśnie się wkurzyłam i ją odinstalowałam a tak chciałam se w nią pograć :( :O

Gość medievalowa
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!

poszukaj po googlach bo taki problem albo podobny miało pełno osób i na pewno jest jakieś rozwiązanie spróbuj tego podobno działa ale to chyba bardziej na wywalanie się po bitwie.... ale kto wie może pomoże :P http://rapidshare.com/files/115211547/MTW_Gold_v2.01_CTD_Fix.zip.html Instrukcja: pliki button_ipnext.BIF oraz button_ipprev.BIF wklejamy do \"\\campmap\\buttons\". Okazało się bowiem, że to właśnie te przyciski powodują problemy... choć brzmi to nieprawdopodobnie, działa.

Gość Matava
15:40 [zgłoś do usunięcia] a ja wygrałem życie poszukaj po googlach bo taki problem albo podobny miało pełno osób i na pewno jest jakieś rozwiązanie spróbuj tego podobno działa ale to chyba bardziej na wywalanie się po bitwie.... ale kto wie może pomoże http://rapidshare.com/files/115211547/MTW_Gol d_v2.01_CTD_Fix.zip.html Instrukcja: pliki button_ipnext.BIF oraz button_ipprev.BIF wklejamy do \"\\campmap\\buttons\". Okazało się bowiem, że to właśnie te przyciski powodują problemy... choć brzmi to nieprawdopodobnie, działa. http://ajwz.mypersonality.info/ potwierzam to działa

Gość sargi
WItam mam troszke inny problem z medival.Po instalacji uruchamiam gre i zamiast wczytac sie normalnie widze tylko czarne tlo i nic sie niedzieje . wchodze w menagera zadan i pisze ze medieval nie odpowiada... Wiecie jak rozwiazac ten problem/