Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mass_ssa

Wypróźnianie się

Polecane posty

Gość Mass_ssa

wiem ze moze to smieszne ale mam problem z wyproznianiem. w brzuchu mi jezdzi strasznie i chce mi sie do lazienki, ale jak pojde niemoge zrobic. ja nei rozumiem, moze za mocno o tym mysle? czy mam sie odprezyc na sedesie, czy przec? dziwny temat ale naprawde juz mi z tym ciezko, bo caly jestem az nabity . Za dlugo nie moglem zrobic. Jem sliwki by cos przyspieszyc ale nie pomaga

Gość 7mila
Pij dużo wody niegazowanej, ale naprawdę dużo, a rano szklanka letniej wody z sokiem wyciśniętym z cytryny

Gość 7mila
Na czczo ta woda z cytryną

Gość Mass_ssa
no wlasnie pije dziennie bardzo duzo wody mineralnej nie gazowanej. Rano jem chleb z serem lub szynka, w pracy to samo. Poniej obiad, cos slodkiego, i czasem kolacje. dzis boli mnie wszystko bo chce sie strasznie a nie moge, jak siadam na sedesie tak jakbym nie umial sie skoncentrowac... moja dziewczyna za to idzie, minuta i zrobi, a ja siedze pol godziny i nic nie leci

Gość 7mila
spróbuj tą wodę z cytryną , mi zawsze pomaga, czasami też kawa

Gość 7mila
I wyluzuj trochę:) Ja czasami przez tydzień nie dawałam rady. W najgorszym wypadku możesz skorzystać z czopka, albo lewatywa?

Gość Mass_ssa
no ale ja mam 25 lat to gdzie juz czopki brac.... no a meczy mnei strasznie, ja chyba sie stresuje i sie zaciska wszystko

Gość Mass_ssa
up

Gość zawstydzonka00
lewatywa to najlepsze rozwiązanie.

Gość Mass_ssa
ale co codziennie mam ja robic??? chodzi mi o to jak ma to byc by bylo dobrze . dlaczego ja musze siedziec w wc 30 zeby cos zrobic, a niektorzy robia to odrazu?

Gość zawstydzonka00
zrób ją raz i pomoże. opróżni ci całe jelita i pomoże w póżniejszym wypróżnianiu. codziennie na pewno nie nalezy jej robić bo sobie jeszcze pogorszysz ;]

Gość mnie pomaga kawka
2 kawy na czczo z mleczkiem i po 5 minutach jestem na kibelku mam zasadę że nie jem śniadania rano dopóki się nie wypróżnię, co dzień tak samo, nie mam problemów ze wzdęciami i bólami brzucha unikam ryżu i czekolady bo mnie zapychają na tydzień sam musisz przetestować co na Ciebie działa u mnie przeczyszczająco działają rodzynki, takie zwykłe, bakaliowe, gdy zjem większą ilość to mnie pędzi do kibelka no ale po rodzynkach też dobrze dużo pić, bo wtedy one wchłaniają wodę, pęcznieją i dają efekt

Gość mnie pomaga kawka
dorażnie możesz spórbować tabletek na wątrobę, BOLDALOIN są ziołowe i działają ŁAGODNIE przeczyszczająco, bierze się je na noc, rano wypróżnienie napisałam że działają łagodnie, nie tak jak inne specyfiki z apteki typu senes czy kora kruszyny, te owszem są skuteczne, działają z siłą wodospadu...ale też powodują cholernie bolesne skurcze i czasem trudno przewidzieć kiedy zadziałają i jak długo będą wywoływać skurcze i biegunkę, więc serdecznie odradzam, no chyba ze ktoś lubi jak go boli brzuch i biega cały dzień do łazienki, nawet wtedy gdy juz nie ma czym się wypróżnić

Gość dotty123
Zacznij łykać magnez. Serio, bardzo pomaga.

A ja na problemy natury żołądkowiej polecam SUSZONE ŚLIWKI. Wystarczy kilka śliwek zalać wrząc wodą, poczekać aż przestygnie i wypić. Naprawdę pomaga. I staraj się nie myśleć o tym, że nie możesz się wypróżnić, bo stworzysz sobie psychiczną blokadę.

Gość rada....
wpisz w google Jak żyć żeby żyć, a tam znajdziesz temat Zasady dietetyczne i Hipokinezję. Postudiuj a przejrzysz na oczy.

Gość rada....
sorki, wpisz Fizjologia i filozofia seksu i później znajdziesz adekwatny temat.

Gość zielona i czerwona herbata
pomaga.

Gość taka Aga o
boze, masz diete jak chuj i sie dziwisz ze masz zaparcia??? zmien diete na poczatek

Gość a dziewczyna jest młoda
ile ma lat? młodszym łatwiej :)