Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123321ww

Kobiece emocje

Polecane posty

Gość 123321ww

Szanowne Panie, proszę o wyjaśnienie mi jak to jest z tymi waszymi emocjami. Podajcie proszę jakieś konkretne sytuacje z życia wzięte dotyczące bardzo ważnych decyzji (np. odnośnie facetów), czym się kierujecie w sytuacjach, gdzie musicie podjąć decyzję (T/N). Chciałbym choć troszkę poznać ten mechanizm.

Gość rozalinta
kiedys kupowalam z mezem samochod w salonie i on chcial mercedesa a ja sie poplakalam i wzielismy smarta. Sama nie wiem dlaczego, ale gamon z niego bo teraz oboje zalujemy :(

hahahahahhaha nie tylko Ty jeden byś chciał:P ja mam inne, lepsze pytanie: CZEGO TAK NAPRAWDE CHCĄ KOBIETY?

jesli chodzi bynajmniej o mnie, to ja nie wiem :) i wilokrotnie zadawałam sobie to pytanie, ale odejrzewam, że to bardziej skomplikowane niż czasami myślę.... Odnośnie facetów to zauważyłam pewną regułę u mnie :/ i nie mam pojęcia skąd to się wzieło. Jesli spotykam sie na randce z chłopakiem i jest fajnie i miło, on daje mi do zrozumienia, że ja mu sie mega podobam - on wówczas przestaje mnie kręcić .... i to nie jest moje widzi mi się, bo chce go zranić, albo coś wtym rodzaju. Natomiast jesli jest w stosunku do mniej powściągliwy, nie rzuca się z komplementami z prędkością światła, pozostawia za sobą cień podejrzeń "a moze ja mu sie nie podobam"-wtedy taki mężczyzna na mnie działa :) Moze uznasz to za jakiś odchył, ale czesto zauwałałam takie sytuacje odnoście mężczyzn do kobiet .....

Gość sa kobiety i kobiety
[le gamon z niego bo teraz oboje zalujemy ] no, nie ma to jak obwiniac meza za wlasne choojowe wybory i na dodatek tak zenujace szantazyki emocjonalne :O

Miłość sex pożądanie to jest normalna kobieca reakcja. tak jestescie skonstruowane ze jesli jest dobrze i miło to wam to nie odpowiada i szukacie na siłe wrazen .Nie jestes odosobniona w tym przypadku...

miłośc sex pożądanie..to jest BARDZO powszechne co piszesz!!! ale ja np znam kobietke która reaguje wręcz przeciwnie , tzn jeśli facet ją olewa to traci nim zainteresowanie (mówie o związku), a im bardziej jest wylewny w uczuciach itp to i ona bardziej się angażuje. więc to bywa różnie;)

Odnośnie facetów to zauważyłam pewną regułę u mnie :/ i nie mam pojęcia skąd to się wzieło. Jesli spotykam sie na randce z chłopakiem i jest fajnie i miło, on daje mi do zrozumienia, że ja mu sie mega podobam - on wówczas przestaje mnie kręcić .... i to nie jest moje widzi mi się, bo chce go zranić, albo coś wtym rodzaju. Natomiast jesli jest w stosunku do mniej powściągliwy, nie rzuca się z komplementami z prędkością światła, pozostawia za sobą cień podejrzeń \"a moze ja mu sie nie podobam\"-wtedy taki mężczyzna na mnie działa to chyba normalne, tak samo mam :O najlepiej gdyby facet mnie olał wtedy sie zakochuje :O chore

ale niedzwiadku :) WY tez tak macie :)) gdy kobieta wam sie podoba, (a niech bedzie, nawet sie narzuca ze swoją miłością) - działa to dla was odpychajaco :) nie ma co sie czarowac :) Ale jednoczesnie mam nadzieje, ze kiedys znajdzie się taki ktoś, kiedy pomysle sobie "ten facet jest w porządku i ja chce z nim być" :) może już niedlugo

Czesc Sarcia J.P. ---> wiem, że to chore, ale może to tylko jakiś system obronny, przed "przypadkowymi" ludźmi. Bo gdyby kazdy facet nam sie podobał, to dopiero byłoby sprzeczne z naturą i chore (i odwrotnie każda kobieta mężczyznom :]) ale dziś namieszłam :)

ja mam tak pomiędzy, tzn jesli jest zbyt nachalna to ja się trochę hm..oddalam..a jak zaczyna mnie olewać ja sie aktywuje ale to jest bardzo cienka granica, taka że prawie nie zauważalna.. bo wystarczy że oleje troche za bardzo, odrobinę i mi od razu tez odechciewa się starać o nią..

ja mam inne, lepsze pytanie: CZEGO TAK NAPRAWDE CHCĄ KOBIETY? to jest dosyc proste... chca zeby ten wybrany facet byl z nia, dzielil zycie, zalozyl rodzine, wspieral, pomagal, itd, itp

"czego chcą kobiety, to pytanie nasuwało się niejednemu mężczyźnie - a często nawet samej kobiecie " oczywiscie co kobieta to troche czego innego chce od mezczyzny zaleznie tez od etapu zycia na ktorym jest. ale mysle ze to co napisalem w poscie z 9:57 jest dosc uniwersalne...

heheeh oglądałaś film ps.kocham cie? tam jest taka fajna scena, zapamietałem.. rozmawia para niby przyjaciół ale cos na rzeczy no i on sie ja pyta "ale powiedz mi tylko jedno..czego na prawde chcą kobiety" ona zblizyła usta do jego ucha i powiedziała "prawda jest taka że same nie wiemy czego naprawdę chcemy" na co koleś "wiedziałem! cholera wiedziałem!" czy jakos tak.. :P

ale niedzwiadku WY tez tak macie gdy kobieta wam sie podoba, (a niech bedzie, nawet sie narzuca ze swoją miłością) - działa to dla was odpychajaco nie zawsze :P jak ktos napisał wyzej co człowiek to inaczej:D osobiscie ci powiem ze spotykam sie z pewna kobiety i te rzuty na moja szyje od czasu do czasu nawet mnie niezle kreca :P

"WY tez tak macie gdy kobieta wam sie podoba, (a niech bedzie, nawet sie narzuca ze swoją miłością) - działa to dla was odpychajaco nie ma co sie czarowac " to zalezy czy nam jej miłość pasi w danym momencie czy nie :classic_cool:

"ale powiedz mi tylko jedno..czego na prawde chcą kobiety" natomiast czego chca mężczyźni? niech kobiety odpowiedzą ;) moze byc ciekawie... Miłość Sex Pożądanie - proszę do tablicy ;)

"M-s-p ja to zauwazyłam już w podstawówce, że tak mam " SJP - tak mają ludzie którzy po prostu nie wiedzą czego chcą od życia :P nie mają celu tylko tak sie "rozmieniają na drobne" jak ja to mówię :P

"to zalezy czy nam jej miłość pasi w danym momencie czy nie" I to chyba jest to meritum! lecz !!! - czasami chlopak (dziewczyna) będąc w gorącej widzie kąpana/y, wystartuje za szybko i niestety z twardym lądowaniem..... na starcie też można kogoś zrazić tą "słodkością" .... hehehe błędne koło. Mnie słodkości odstraszają, może jestem inna :D Ja wole tejamnicę :) driobne kroczki niepewności - to jest bardzo stymulujące :) a nie tak od razu "rach ciach - i facet mi mówi na pierwszej randce, że warto się ze mną zenić :/ to mnie mimo absurdu dołuje :)

kwiatek sama niechcący odpowiedziałaś czego chcą mężczyźni (niektórzy) "Miłość Sex Pożądanie" :P dodałbym jeszcze "pilot,canal+ sport, piwo"

"kwiatek sama niechcący odpowiedziałaś czego chcą mężczyźni (niektórzy) "Miłość Sex Pożądanie" " dobrze ze dodales (niektorzy) :P i poprosze kobiety ze mnie nie robic :P

Milość sex i pożądanie - to tylko nick. Kiedys zostałam osoadzona o to, że jestem "łatwa" na podstawie nicku :o proszę nie dołujcie mnie, bo ze śmiechu padnę, że nick jest siłą przewodnią mojej osobowiści w dosłownym słowa znaczeniu :P

brat :) 🖐️ ale która bo miałam dwie :P co do temtego kolegi to chyba w pozadku i juz nie udaje ze mnie nie zna, w niedziele tez mialam randke :P i nawet byłam w parku :D ale trafił mi sie mega nieśmiały facet :O

"ja bym powiedziła ze bardziej pragna: miłosci sexu i pozadania " hehe a ja bym powiedzial ze z wiekiem sie zmieniaja potrzeby...