Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lisek Króliczek

Nie lubie dyskotek i wesel ?

Polecane posty

Często gdy jestem na takich imprezach jestem zmęczony , wnerwiają mnie ci ludzie , którzy tańczą i się bawią . Dwukrotnie zostałem zmuszony bym poszedł na wesele do rodziny przez mame , i byłem po takiej imprezie zdrowo w nerwiony . Czy na weselu jest obowiązek tańczenia przez gości jak tego nie chcą ? Dla czego to zazwyczaj panna młoda chce wesela , a nie jakiegoś uroczystego obiadu w gronie rodzinnym ? Bo moim zdaniem , jak ktoś nie chce to nie tańczy . Czy jestem w tej kwestii od osobniony .

Gość pieprzyk podstawa
Moze nie masz fajnej laski do tanczenia i dlatego nie masz na to ochoty :p Zaraz cie za to skrytykuja

Mam 18 lat , i denerwuje mnie każdego rodzaju impreza , gdzie ludzie tańczą , ja po prostu tego nie lubie , czy to tak trudno zrozumiec . Bo nie którym trudno .

też nie lubię, ale nie mam z tym problemu - nie bywam poprostu na takich imprezach, więc nie rozumiem, dlaczego Ty chodzisz na wesela i dyskoteki, skoro ich nie lubisz

Gość pewien zdun
Ale z Ciebie maruda, lisek. Wyszlifuj porządnie stalagmit i daj już spokój. :-o

Gość ekhmekhm
bezsens. trzeba się poprostu upić żeby znieść wesele;]

Napisałem że dwukrotnie byłem na rodzinnym weselu bo rodzice mnie zmusili . A na dyskoteki nie chodze bo już tutaj nie ma przymusu . Tylko nie rozumiem czemu mam idź na wesele , mimo że nie chce , tylko dla tego że rodzice mnie do tego zmuszą .

Gość ekhmekhm
bo rodziców się trzeba słuchać:P ot co;]

Nie chciałem idź , ale była z tego powodu awantura . Teraz to już chrzanie i wali mnie to nie bede chodził na żadne wesele , czy dyskoteki szkolne . Dla mnie to głupoty , nie musze w tym brac udziału.

Gość gfre
jetem rozrywkową kobietka (40l) lubię posiedzieć z przyjaciółmi w kafejce, na grilu,imprezie ale tez nie cierpię wesel,balów i zabaw.PARODIA

piszemy i mówimy - iść (tak na marginesie) dyskoteki i wesela kojarzą mi sie z piciem, hałasem, tłumem, smrodem papierochów - czyli z tym, czego nie cierpię dlatego nie chodzę

Gość powiedz im moze
nie ide i chuj