Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kace-3er

czy jak sie ma spuchnięty policzek od bolącego zęba..

Polecane posty

Gość kace-3er

to dentysta wyrwie zeba?bo słyszałem, ze jak jest opuchlizna(ropa sie zbiera), to znieczulenie nie działa?czy to prawda"?

Gość marta78krak
dziala zznieczulenie.

Gość kace-3er
to bardzo dobrze, bo w sumie moj facet nie chce isc do dentysty, do wyrwania, boi sie jak małe dziecko i tak mi to wytłumaczył!!ze znieczulenie nie zadziała, bo mu spuchło!! No, prosze was , nie mam siły na niego:(:(a zab go od wczoraj boli!

Gość marta78krak
a proszki nie dzialaja? a gdzie mu to spuchlo to niech sprobuje iglą przebic tam gdzie spuchniete to mu ropa wyjdzie i nie bedzie bolało, raz tak zrobilam jak mi broda spuchla od zęba.

Gość kace-3er
ale ona ma, sie mi zebem nie bawic, ma rozwalonego prawie korzen sam mu został, wiec musi wyrwac!!

Gość marta78krak
to jak mu korzen sam zostal to bedzie chirurgiczne usuwanie . to niech idzie i niech sie nie boi bo wczesniej czy pozniej i tak bedzie musial isc.

Gość ja wiem tak
hej, a od kiedy to znieczulenie działa jak jest ropa pod zębem? Nie działa i jak jest już taki stan zapalny, to dentysta przepisuje antybiotyk żeby to przeszlo a potem trzeba iść usunąć, bo się zgorzel może zrobić. A to już jest paskudna sprawa.