Gość jak wolaja to sie zjawiam Napisano Grudzień 2, 2008 jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xseniaa 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ile wazysz jaki wzrost?? ja mam 160 i 70 kg:( tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak wolaja to sie zjawiam Napisano Grudzień 2, 2008 waze 66 kg wrost 170 cm;/ tragedia;;/ znaczy najgorzej z brzuchem;/ a u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xseniaa 0 Napisano Grudzień 2, 2008 tez mam najgorzej z brzuchem wygladam jak w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak wolaja to sie zjawiam Napisano Grudzień 2, 2008 no wlasnie ja tez;/ kurde jak bym byla 6 miesiacu hehe masakra;/ jestes juz na jakiejs diecie?? ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xseniaa 0 Napisano Grudzień 2, 2008 17 :) jeszcze nie ale od jutra mysle o jakiejs typu 600kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce gównouprawnienia Napisano Grudzień 2, 2008 to juz nie wrozysz???? no to ladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak wolaja to sie zjawiam Napisano Grudzień 2, 2008 ja od poltora tygodnia jestem na 400-500 kcal, i waze 4 kg mniej:) mam 18 lat;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to co jecie w tej diecie 500 Napisano Grudzień 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak wolaja to sie zjawiam Napisano Grudzień 2, 2008 ja np. sniadanie, serek wiejski, zupa zabielana mlekiem, jablko i koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xseniaa 0 Napisano Grudzień 2, 2008 to moze zaczne jesc tak samo jak ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xseniaa 0 Napisano Grudzień 2, 2008 odezwij sie d mnie na gg 6627841 jak mozesz ok bo musze juz leciec a tak to z tel bede mogla pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania.x 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Ja też schudłam ostatnim czasu :) Ogólnie przez stres i braku czasu... Nie wiem ile, wiem jedynie iż widać po mnie :) Mama mnie nie poznała a widuje mnie raz na 3-4 tygodnie :) Jedzcie dziewczyny normalne śniadanie, mniej obiadu i zrezygnujcie z kolacji a bedzie ok :) A i polecam jogurt activia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thirstyy Napisano Grudzień 2, 2008 aniu.x. co jadlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WeraKK Napisano Grudzień 14, 2008 Hej dziewczyny!!!!!! Szukam Osoby która mogłaby odchudzać sie razem ze mną:) Jakoś w pażdzierniku byłam u dietetyka do dzisiaj schudlam ok 13 kg:) Ale ta wciąż ta sama dieta mnie nudzi już, mam ochotę wszystko rzucić;/ Dzisiaj sie nażarłam słodkiego... ALe jutro planuje jakaś głodóweczkę 5-6 dniową:) Mam 164cm i waże 73 kg a ważyłam 85!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny pisać na GG 12405533 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach