Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macfan26

Gdzie dostanę marmurkowe jeansy? - zdjęcie

Polecane posty

Gość Macfan26

Poszukuję tego typu jeansów: http://tinyurl.com/marmurek (niekoniecznie popiel, mogą być również niebieskie czy granatowe). Czy ktoś wie, gdzie mogę je dostać?

Gość michalka999
moze na allegro?

Gość Sialalka
qrcza widzę że moda wraca...ja w podstawówce miałam takie dzinsy ale tak ich nie znosiłam że yeah :0 strasznie mi się nie podobał właśnie ten marmurek...a tu proszę, są nawet pożądane teraz:)

Gość sister of
aaaaaa, wróciły , ten koszmar wrócił, ratunku :D:D

Gość Macfan26
Na Allegro ani widu ani słychu marmurków. Taka faktura, to faktycznie koszmarek z lat 80tych, ale jakoś ten koczmarek do mnie przemawia. Parę lat temu było ich zatrzesienie w lumpkach, ale wtedy jeszcze nie zwracałam na to coś uwagi :P.

Gość mysle ze bez
problemu dostaniesz takie w sklepach typu h&m cubus czy inne sieciowki, ja widxzialam takie, co prawda nie w polsce ale tutaj tez sa te sklepy (chociaz ja zauwazylam ze asortyment rozni sie nieporownywalnie np. w H&M tutaj to jest normalnie lumpex)

Gość Macfan26
H&M, Cubusa już sprawdziłam - na razie takich nie mają. Liczę na to, że może w kolekcji wiosennej coś się pojawi. Chociaż, jako, że jestem niecierpliwa, wolałabym je już teraz :>.

Gość mysle ze bez
ja wlasnie w h&m widzialam w zeszlym tygodniu ale tak jak pisalam wczesniej nie w Polsce, i watpie zeby ta kolekcja przyszla tutaj, bo to chyba co kraj to obyczaj, jeszcze sie nie spotkalam ze moge cos kupic tutaj, gdy np. nie znalazlam danego rozmiaru zagranica...

Gość sister of
u nas ta moda nie pojawi sie , bo jeszcze nie zdążyła odejsć..... w niektórych kręgach :D

Gość Macfan26
sister of -> No tak, u nas ciągle taki marmurek przywodzi na myśl żuli spod budki z piwem :D.

Gość Macfan26
Może jeszcze ktoś widział takie marmurki w naszych sklepach?

Gość Macfan26
up

Gość w zarze
Dzisiaj widziałam takie spodnie w zarze, kosztują 199zł

Gość gina_deville
podnoszę, bo też szukam, na allegro jest parę par, niestety nie w moim rozmiarze (31 w pasie), gdyby ktoś mi podpowiedział, gdzie szukać to byłabym bardzo wdzięczna. w h&mie nie ma, przynajmniej u mnie

Gość Macfan26
Sąsiadka mówiła, że ona robiła se sama marmurki - spryskiwała spodnie perhydrolem i jak sie robiły białe plamy to prała spodnie