Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssssss

allegro a reklamacja pomocy?!

Polecane posty

Gość sssssssssssssssssss

Otóż babeczka kupiła odemnie płaszczyk, w opisie była napisane że uzywany itd I dziś dzwoni do mnie że płaszcz ma pod pachą rozerwanie i chce go mi zwrócić. Kurcze jestem pewna ze płaszcz nie miał rozerwania ale ta twardzo stoi przy swoim chce mi go zwrócic dostac zwrot kosztów płaszczu i przesyłki jaki mi zapłaciła plus kosztów przesyłki jak ona mi to wysle. Miał ktos taka sytuacje?

Gość Alala25
Niestety Allegro pełne jest tego typu oszustów, którzy kupują ubrania, niszczą je, a następnie wymagają zwrotu pieniędzy. Jeśli płasz faktycznie nie był rozerwany, nie przyjmuj zwrotu. Zapewne skończy się to negatywnymi komentarzami, takie jest jednak ryzyko każdej transakcji. Jeśli będzie Cię nachodziłia/wydzwaniała sprawę można zgłośić najpierw do Allegro potem na policję.

Gość hyhmmmmm
Wydaje mi się, że nie masz obowiązku zwrotu kosztów wysyłki, ale pewna nie jestem.... Jesli chce zwrócić płaszcz to musisz przyjąć, inaczej dostaniesz negatywny komentarz.

Gość sssssssssssssssssss
tjaa babka juz mi na wstepie powiedziała że nie będzie tego załatwiać przez allegro tylko przez policje 0.o wogóle wysłała mi zdjęcie tego rozerwania i wyglada to jak podarta dziura pod pachą. napisała do allegro jak wyglada reklamacja i czy jestem do niej zobowiązana . yhh allegro

Gość Okrąglinek
Przez policje?Żarty jakieś.Za ile sprzedałaś ten płaszcz? Raczej nie masz się co obawiac,policja nie ruszy tyłka żeby zając się taką sprawą.