Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaa27

Jaki kolor Loreal Infallible wybrać? POMÓŻCIE mi proszę

Polecane posty

Gość majkaaa27

Uwielbiam kolory miodowę, takie trochę żółte - niezbyt jasne, ale też nie tej najciemniejsze z całej gamy kolorów. Ostatnio kupiłam sobie podkład TRUE MATCH W3 (kolor Golden Beige) i nie jestem zadowolona, bo jest dla mnie zbyt jasny! Z kolei miałam próbkę z gazety podkładu INFALLIBLE też w kolorze Golden Beige (140) i już był trochę lepszy od True Matcha, taki cieplejszy i troszkę ciemniejszy. Ale to jednak jeszcze nie to. Byłam kilka razy w drogerii, ale na ręce te kolory wyglądają zupełnie inaczej. Może znacie się na kolorystyce tych podkładów, może lubicie takie odcienie jak ja i już znalazłyście swój kolor i coś mi polecicie? Generalnie, podsumowując - chodzi o to, żeby był troszkę ciemniejszy od tego najbardziej uniwersalnego czyli Golden Beige, w tonacji ciepłej, takiej złoto - żółtej. Będę bardzo bardzo wdzięczna za pomoc! Z góry bardzo dziękuję :)

Gość gohst
Witam Ja mam z tego co sie orietuje najciemniejszy odcien amber jest swietny i taki troche zoltawy

Gość Bellissima ragazza
Cześć:) ja mam sable rose (rose sand) 215 i jest ciemny, bardzo ładnie wyglada na mojej twarzy, przy czym to zdecydowanie śliczny beż chłodny:) nie jest bardzo zimny, taki w sam raz, ale to jednak nie miód;) wobec tego myślę, ze powinnaś używać koloru golden sand - 200 :) bo pewnie bedzie równie ciemny, jak mój, a przy tym ciepły:) mam dwa ulubione podkłady - ten i vichy normateint, uwielbiam je:) przy czym zimą wolę zdecydowanie infaillible:) jako wykończeniówki używam matifiant mineral l'oreala i ten zestaw jest po prostu super:) maluję się rano - i na dłuuugo mam święty spokój:) cytuję za wizażem: W Polsce dostępne są kolory: 140- golden beige, 200 - golden sand, 215 - rose sand, 220 - sand, 240 - fawn i 300 - amber. Buźki!

Gość ghjkl
ja kupuje odcień 200,sable dore/golden sand.Jest właśnie taki żółtawy ciepły odcien.

Gość engika
ja mam 125 koloR, ALE MIMO wszystko jest dla mnie za ciemny:/