Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilleńka

wesele nieco inaczej muzyka itd co wy na to?

Polecane posty

Gość gwiazdorra
niekoniecznie dlatego, ze "trzeba siepokazać"; wiele osób RZYGA po prostu tą słodyczą, falbanami i innymi cukierkami, marzy im sie coś z pazurem

Hmmm pomysł sam w sobie nie jest zły, ale to zależy od przedziału wiekowego i upodobań gości. u nas może z 20 os dobrze bawiłoby sie przy takim repertuarze (na 70). Zdecydowaliśmy sie ograniczyć białe misie/szalone/sokoły itp do minimum, wybralismy zespół z gitarzystą, który potrafi zaspiewać i przeboje czerwonych gitar i coś z pazurem- ale tego ostatniego nie będzie zbyt wiele. Tak wiec- dla każdego coś miłego :) Mam pytanie- czy zamierzacie bawic sie przy dj?

Gość gwiazdorra
fajna, ale druga jeszcze fajniejsza

Gość gwiazdorra
hehe, no ja sobie osobiście nie wyobrazam, jak kapela weselna spiewa piosenki metaliki ;)

Gość kamillenka
jestesmy tacy troche artysci i nasz znajomy ma zespół :) bedzie nam grał :) ale by i on mógł sie bawić czesc imprezy będzie przy kawałkach z płyty:) wogóle co do dekaracji to kolezanka obiecała namalowac nasz portret i powiesimy go nad sobą :) i obowiązkowa jemiołe by goscie gorzko nie krzyczeli:P

Gość piotr_przyszły_ewy
oj mi sie marzy takie wesele ale ewunia sie uparła i :( echh a piersza piosenka to "chce tu zostac" (na 3 innych weselach u kogos tez tak było) ale on sie uparła trudno.....I tak ją KOCHAM:P:P

Gość ja miałam rockową muzykę
Oj nie patrzcie na konwenanse tylko na to co lubicie - oczywiście bez przesady, ale jest mnóstwo lekko rockowych kawałków, przy których i ciotki kotki dobrze się bawią. Raz się żyje i wesele też ma się tylko raz (teoretycznie :P)

Gość kamilleńka
:) akurat gorzko gorzko jest ok:D ale inne zwyczje juz mniej :) ale będziemy sie dobrze bawic i tyle:):) a wesele ....innym razem zrobię inaczej;)

Gość Daap
ja polecam dj-a - byle by robił "szum". Byłam na weselu gdzie prowadzili je dj-e www.dj.rzeszow.pl i byłam zachwycona