Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo sylwek ajjjjjjjjjjjjj

PROBLEM

Polecane posty

mam problem z chlopakiem ... otoz zwykle na imprezy jezdzimy z jego dwoma kolegami,ktorzy nie maja dziewczyn,natomiast moje kolezanki maja swoich chlopakow i one tak samo jak ja jezdza z tymi kolegami chlopakow na imprezy.ostatnio moja kolezanka zostala sama ,chlopak ja rzucil i chce zeby ona wyjechala ze mna i z moim facetem i z jego kolegami w gory .a on nie chce ;/ on jej nie lubi ;/ na sylwka moja kolezanka z chlopakiem tez z nami nie moga isc bo moj chlopak chce zeby tylko jgo koledzy szli ;/ bo mowi ze ja ich znam i sie wszyscy super rozumiemy a on nie chce z moimi znajomymi ;/ tylko swoich uwaza ;/ moj facet jest bardzo wstydliwy i ma problem z nawiazywaniem znajomosci a swoich kumpli zna od malego ... czy to moze w tym problem?wkurza mnie juz ze na np.sylwka ma isc jego kuzyn z laska a moja kolezanka z nami juz nie moze isc;/

Gość emilkaaaaa
a co to twój facet organizuje tego sylwestra ze ona nie może iść??

nie ,tzn.dziemy na sale i wiadomo ze im wiecej par,tym lepiej ... i ide ja z moim facetem,jego kuzyn z dziewczyna i mojego faceta kolega z kolezanka .. i ja powiedzialam mu ,ze moja kolezanka ze swoim facetem tez pojdzie ,a on na to ze nie bo sie z nikim nie znaja i ze bedzie glupio wtedy :(

Gość gość
aunPQBD4tu49xLLmjeBjkh9H