Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaszka

PALEC W ODBYCIE

Polecane posty

Gość gość
Lambordini--> jestem ONA.;) Korzystać z zycia chce min przez zwiedzenie całego swiata....sory, ale pozwalanie na wsadzanie sobie bolca w tylek nie miesci sie w moim kanonie korzystania z zycia.PS: Ja np., żeby jak najdłużej nie mieć wypadajacej sztucznej szczęki, myje zeby 2 razy dziennie i regularnie odwiedzam dentyste. A Ty....co robisz, żeby Ci gówno z tyłka nie wylatywało na starość?:classic_cool:Rozumiesz już.....??

Gość Lamborghini**
pozdro600..Ona(ja określiłabym się jako kobieta ,ale skoro wolisz ona to twoja sprawa)Przykro że dla ciebie korzystanie z życia zaczyna się i kończy na zwiedzaniu świata i myciu zębów.Poza tym jest jeszcze masę rzeczy które można zaliczyć pod ta kategorię(min-sex z partnerem).Sorry ale z tym wsadzaniem bolca w tyłek to przesadziłaś,bo jeżeli kobieta nie ma na to ochoty to żadna siła jej do tego nie zmusi. A z tym myciem to żalisz się czy chwalisz?Bo raczej nic nowego nie okryłaś,poza tym zęby należy myć po każdym posiłku a nie tylko 2 razy dziennie.W przeciwnym razie -sztuczna szczęka już na ciebie czeka. A mój tyłek to się nie martw,martw się lepiej o swój bo zgryżliwi ludzie zostają na starość sami

Gość gość
\'Przykro że dla ciebie korzystanie z życia zaczyna się i kończy na zwiedzaniu świata \':D\'m.in\'=miedzy innymi...czemu przekrecasz moje wypowiedzi?:DTo jest właśnie zgryzliwość:DJa sie o Twoj tylek nie martwie...widać Ty sie poczulas przestraszona mozliwoscią noszenia pieluchy w przyszlosci, skoro probujesz uciszac wlasne sumienie tekstami z kategorii: równie dobrze nie ma co wychodzic na ulice, bo przecież może cegłówka spaść na łeb....Ech....

Gość Lamborghini**
pozdro600...coś cieniutkie te twoje argumenty,spodziewałam się więcej po osobie która tak namiętnie udziela się na wielu topikach. W przeciwieństwie do ciebie zwiedzam świat a nie się tylko przy necie i wciskam ludziom górnolotne kity. Muszę cię rozczarować ,nie poczułam się przestraszona wizją pieluch w dalekiej przyszłości.Wielu ludzi w podeszłym wieku nosi pieluchy i uwierz mi nie z powodu walenia się w pupę,więc nie czuj się taka bezpieczna.A to że nie potępiam tego sposobu na urozmaicenie sexu to nie oznacza że to robię.Za szybko osadzasz i wyciągasz wnioski o ludziach których nie znasz.Pamiętaj ze napisanie komuś kilku miłych słów tak bardzo nie boli

Gość karaszka
rozmawiałam z dobrą koleżanką, szczerze odradziła mi ten rodzaj zabaw cytuje ,,daj spokój, ja już więcej nie będe tego robić, teraz tylko krew mi z tyłka leci i nie raz na kibel nie mogę dobiec,, mhh czyli widać tyłek tyłkowi nie równy...

Gość karaszka
rozmawiałam z dobrą koleżanką, szczerze odradziła mi ten rodzaj zabaw cytuje ,,daj spokój, ja już więcej nie będe tego robić, teraz tylko krew mi z tyłka leci i nie raz na kibel nie mogę dobiec,, mhh czyli widać tyłek tyłkowi nie równy...

Gość Lamborghini**
No i masz odpowiedz na swoje pytanie .Jeżeli oboje jesteście nowicjuszami w tej dziedzinie to lepiej dajcie sobie spokój,bo z niewiedzy i braku doświadczenia zrobicie sobie krzywdę.A koleżankę wyślij do lekarza bo ma dziewczyna problem

Pozdro, widzę, że interesuje Cię moje życie erotyczne, jednak nie widzę żadnego powodu dla którego miałbym zaspokoić Twoją ciekawość. Proponuję, żebyś nie używała słów, których znaczenia nie rozumiesz, ale to tylko propozycja. Jeśli ktoś z nas jest hipokrytą to chyba Ty, oczywiście zakładając, że nie masz kłopotów z wydalaniem na skutek uprawiania seksu analnego... Miłego weekendu :)

Gość roby
jestem facetem i bardzo lubie palec kobiety penetrujacy moja pupe tam w koncu znajduje sie meski punkt G. bylem przeciwny do kiedy nie sprobowalem.

Gość akademiczka....
a co ona ci robi? albo jak ci to robi ze jestes zadowolony. tez chce uszczesliwic swojego faceta ale on sie przed tym broni. rozmawialismy duzo o tym. on juz w moim odbycie byl a swojego nie da mowi ze jeszcze nie jest gotow. np.mnie jego ewentualne calkowite wyproznienie nie jest konieczne wiec nie wiem czemu te opory.

Kiedyś podczas kąpieli sprawdzałem, po nawilżeniu balsamem byłem w stanie wsunąć cały palec wskazujący, raz też udało mi się kciuk plus wskazujący drugiej ręki, niestety to bolesne...