Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Marta z M jak M przyssała się dzisiaj do Tomka

Polecane posty

Gość Scout Finch
Widziałam. Ło matko, nie wyjdę z szoku aż do następnego poniedziałku. Zdzira.

Gość Wegetarianka 009
taaaaaaa......ale news ;)

Gość jeśli już to na przednim
przecież to on do niej

Gość fofihg
Co wy gadacie, przeciez to Tomek sie na nia rzucil. Ona wybiegla z samochodu jak jakas psychiczna, a on ja do siebie przycisnal i zaczal calowac. Co za lajdak:/ Tak cos czulam, ze to az niemozliwe, zeby byl takim idealem. Ciekawe co bedzie dalej, czy Gosia sie dowie.

Gość no dobra tłumaczę
marta się przyssała bo mia zwidy, że to Norbert, ochłonie to go przeprosi, a Tomek to ideał :)

Gość fofihg
Ale przeciez to on zaczal ja calowac. Ona stala, a on ja zlapal za ramiona i przycisnal do siebie. Bylo widac, jak ona w szoku odchylala glowe do tylu.

Gość Scout Finch
To jeszcze nic! A widzieliście jak dzisiaj w Klanie Rysiek zdzielił Grażynkę chochlą do zupy???

Nie wiem czy dalej mogę oglądać ten wypaczający ludzi serial :( I jak jechali samochodzem to w szybie mignął mi Norbert :( Normalnie jak w horrorze...

Gość 411
Ten wątek był jak dla mnie zbyt sztuczny :O Ona wystraszona, jak psychopatka a on się do niej przyssał jakby to było w tym momencie najważniejsze... jak koniecznie chcieli romans to mogł się on zacząć, kiedy Tomek wyszedł półnagi z łaziki Marty.. bez sensu

Gość a ja mam....
ja wam mówię Marta mu jeszcze obciągnie i to z połykiem :classic_cool:

Gość fofihg
Dziubulek mialas jakies zwidy z tym Norbertem, ja nic nie widzialam. Ale racja, tez sie wkurzylam, strasznie sztucznie to rozegrali. Skoro Tomek mial na nia ochote to mogl juz wczesniej cos robic, a nie w takiej sytuacji, nitk normalny w takim momencie nie rzuca sie na druga osobe z pocalunkami. Troche im nie wyszla ta scena:/

Moim zdaniem Tomek i Marta zdradzą Gosie . A kiedyś widziałem tutaj taki fajny topik , zmiany w m jak miłosc , gdzie Grażyna rodzi dziecko Markowi , Łukasz ma romans z Natalką , a Lucek i Barbara się rozwiedli , czy ktoś wie gdzie moge go znalezc .

Gość fofihg
Dziubulek, schizujesz jam Marta:P Lecialyscie tym samym samolotem, czy co?:P

Gość fofihg
Mialo byc jak Marta*

ło boze same tragedie w tym filmie :( markowi sie przetwornia wali grazyna by miala wypadek tej malej matka umiera marta by zgniela w wypadku samolotowy tomek puszcza sie z marta laska henia kradnie laska lukasza jest posadzona przez laske henia o kradziez hanke dyrektor poniza natalka ma romans z internetowym pedofilem baske w krzyzu lamie lucek dostal zastrzyk w dupe marysie jakis psychopata wywiozl pawla pobili nie wiem czy jestem jeszcze w stanie to ogladac :(

A co sądzicie o postawie Pawła? Myślałam że już się chłopak nawrócił a tu klops. Znowu kręci z kilkoma...

Gość 411
pedał_zawodowiec dobre :D

Gość Scout Finch
Zapomniałeś dodać, że Natalka dalej ma krzywy ryj, co samo w sobie jest wielką tragedią.

Gość 411
Scout Finch hahahah :D a do tego ta Ula... :O w ogole ten cały Henio mnie wkurza... jest taki przewidywalny

Gość 411
no co Ty przecież on zerwał z Matyldzią :D

No weźcie, Henio jest najfajniejszy w tym filmie. Reszta mnie już drażni. Szczególnie mua mua Marysi przy powitaniu...

Gość 411
pedał to już było z miesiąc temu :P

Gość jezoo
Małgosia zaprosi Marte i Szymona na kolacje,ale Szymon w imieniu obojga odmowi.Marta jest caly czas zmieszana i nie wie jak sie zachowac,ale nie powi o niczym Gosi. Kroi sie romans miedzy Grazyna a tym bylym Goski,jak mu tam?