psinka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Kochani jestem załamana, byłam ostatnio na imprezie świetnie się bawiłam do czasu gdy moja koleżanka gorzej się nie poczuła i musiałam się nią opiekować, po jakimś czasie poczułam się strasznie senna, jakis obcy chłopak zaczął się do mnie dobierać, byłam bezwładna, całował mnie, kładł się na mnie, czułam że tego nie chciałam, ale nie mogłam go odepchnąć. Pamiętam jak przez mgłę że dotykał mnie \"tam\" rękoma w pewnym momencie poczułam ból w pochwie. Dodam, że jestem dziewicą, nie wiem co się stało, chciał wyjść do samochodu, wiem ze w pewnym momencie uciekłam do łazienki i zasnęłam tam. Na następny dzień poczułam ból w okolicy pochwy i odbytu. Wydaje mi się, że nie uprawialiśmy seksu ale nie mam 100% pewności, boję się, że mogę tego nie pamiętać. Mimo to obawiam się ciąży. Stało się to 3 dni po miesiączce, ale niestety mam nieregularne cykle. Nie wiem co oznaczają te bóle i co powinnam teraz zrobić. Jeśli macie dla mnie jakieś rady będę bardzo wdzięczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karnelkaa Napisano Grudzień 2, 2008 moim zdaniem powinnas isc do lekarza .. moze cos ci powie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3332 Napisano Grudzień 2, 2008 do lekarza, on ci powie czy jesteś dziewicą czy już nie. i współczuję, musiałaś coś wypić:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psinka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Sądzisz, że mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karnelkaa Napisano Grudzień 2, 2008 zalezy czy miałas dni płodne czy nie .. ale idz jak najszybciej do lekarza...ale to roznie bywa z ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3332 Napisano Grudzień 2, 2008 może po prostu gmerał tam palcami, stąd ból. Ja bym poszła do lekarza, nie chciałabym ryzykować ciąży z gwałtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psinka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Boję się, że lekarz już nic nie pomoże bo stało się to z soboty na niedzielę...strasznie się boję;(;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupka hinska 0 Napisano Grudzień 2, 2008 a ja bym poszła na policje i zgłosiła gwałt lub jego próbę ,no i do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osiemnastolatka123 Napisano Grudzień 2, 2008 psinka- idz do lekaza i to jak najszybciej zresztą jakby to mnie spotkała taka historja to 1 co bym zrobila to poszlabym na policje bo jak tego nie zrobisz to ten palant bedzie sie czuł bezkarny ;/ a jezeli chodzi o ciaże to jest ona niemozliwa 3 dni po miesiaczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psinka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Najbardziej boję się ciąży już nie myśle o nim, nawet nie pamiętam jak wyglądał...tylko skąd ten ból? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach