Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka_gagatkaaa

potrzebuje porady! dziewczyny

Polecane posty

Gość agatka_gagatkaaa

witam. mam lekkie zmartwienie i nie wiem, czy dobrze to licze. w sierpniu odłożyłam tabletki anty, nie zanotowałam w odpowiednim kalendarzu, kiedy otrzymałam pierwsza normalną miesiączkę. druga przyszła po 43 dniach, więc sporo opóźnienie, teraz dostałam okres po 35dniach. przed braniem tabletek miałam dosyć regularne cykle, bo przeważnie 30-31 dni. razem z chłopakiem i znajomymi mamy jechać na dłuższy weekend w styczniu w góry, jednak po przeliczeniu (odliczyłam 35dni) wychodzi, że wyjazd będzie w końcówkę mojego okresu :/ (wyjazd ma być 7,8,9,10 stycznia) i nie wiem co robić i czy coś moge zrobić? nie chce mieć cioty w wyjazd, bo wiadomo wyjazd przeważnie łączy się z przyjemniejszymi sprawami i myślałam, że spędzimy ten czas przyjemniej i komfortowo. czy mogę mieć nadzieje, że mój cykl skróci się do dawnej liczby? czy da się jakoś przyśpieszyć miesiączkę?

Gość agatka_gagatkaaa
up up ważne :(

Gość agatka_gagatkaaa
nikt nie zna jakiś sposobów na przyśpieszenie miesiączki?

Gość agatka_gagatkaaa
dzieki :) :) niestety nie mogę wrócić do tabletek, bo biorę 2 inne antybiotyki i nie chcę brać dodatkowo hormonów, które nie zapewnią mi gwarancji ochrony ;)

Gość sikoreczka00
nie da się be ztab letek