Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanaw

Jak to jest z tym gadu gadu?

Polecane posty

Gość tak sie zastanaw

Hej! Mam takie pytanie. Otóż mój durny 32-letni facet na znak wielkiego focha zablokował mnie na gg. I teraz mam oczywiście zakaz wjazdu przy jego imieniu, ale jest na samej górze tak jakby był dostępny. I teraz moje pytanie brzmi: czy osoby zablokowane po prostu są na górze listy czy oznacza to, że ten osioł jest wciąż dostępny? Jeśli ktos sie orientuje to prosze mi odp. Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Gość a moje pytanko
chcalabym zalozyc sobie gg czy ktos moze mi pomoc ? co musze zrobic?

Gość tak to znaczy ze jest dostepny
gdy widzisz zakaz wjazdu, gdy jest niedostepny lub niewidoczny to slonko jest czerwone. Gosc Cie blokuje olej go, tez zablokuj fiuta gdy Cie odblokuje to sie zdziwi. Doprowadz do sytuacji zeby to on prosil Cie o odblokowanie a nie Ty jego. Nie ponizaj sie, nie warto, uwierz mi. Glowa do gory i dzialaj :-)

Gość tak sie zastanaw
Nie mam zamiaru go prosić by mnie odblokował, ale też nie będe go blokować bo to jest zbyt infantylne... Poza tym trudno olać kogoś jak się było razem 4.5 roku, co za palant... Obraził się o nic , a teraz pokazuje jaki to on twardy jest i siedzi całą noc dostępny na gg Do przedszkola normalnie sie nadaje

Gość tak to znaczy ze jest dostepny
tym bardziej, kto tak robi po tak dlugim czasie bycia razem? Tylko jakis zakompleksiony palant. A ja Ci radze zablokuj typa, niech poczuje sie tak samo jak TY. Gdy juz Cie odblokuje bedziesz czekala az sie odezwie, a pewnie Ty uczynisz to pierwsza, wiec zeby do tego nie dopuscic pomoz sobie :-) Nie daj sie upokarzac tepemu chujowi.