Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorta

Hemoroidy w ciazy

Polecane posty

Gość dorta

Mam jeszcze 2 miesiace do porodu wczoraj zalwazylam ze chyba mam hemoroidy po raz 1 w zyciu.Czy ktos mial lub ma tez ten problem?.Co polecacie?.W nastepnym tygodniu ide do ginekolog bo mam wizyte wtedy powiem jej o moich przypuszczeniach i poprosze o jakas masc .Teraz chcialabym wyprobowac naturalne metody znacie jakies??

Gość podobno to czeste w ciazy

masci raczej nie zapisze... z reszta to mało zdrowe dla dziecka leczeni ehemoroidów w ciąży.. kup sobie kółko takiejak do pływania z dziurą w środku bo sie bedziesz męczyc po porodzie...i nie bedziesz mogła siedziec.. będzie jeszcze gorzej.. powiększą sie po wysiłku...

Gość kwiatek___26
Ja miałam hemoroidy w ciąży - lekarz przypisał mi POSTERISAN H ( jest na receptę) ale jest tez łagodnieszy srodek juz bez recepty o nazwie Posterisan (bez H) działa wolniej ale jest również skuteczny. Hemoroidy to naprawdę przykra sprawa ale przygotuj sie na to ze jeśli będziesz rodzic naturalnie moga pojawić sie znowu - dużo większe. U mnie tak było - ból straszny, stosowałam Posterisan H i bylo po wszystkim po ok 5 dniach.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Co za głupoty piszesz.Idz do gina i powiedz, zapisze ci bezpieczne czopki i masci.Im szybciej tym lepiej.

Gość justynaa0
Z naturalnych leków mogę zdecydowanie polecić Anurex. Bardzo dobry lek. Ja stosowałam przez jakiś czas. Przynosił natychmiastową ulgę w bólu, a ponadto w stosunkowo krótkim czasie pozbyłam się hemoroidów. Gdybyś potrzebowała to tu masz link do producenta www.anurexworld.com Pozdrawiam

Gość no niestety
po porodzie zwykle znikaja przynajmnie tak bylo w moim przypadku

polecam maść procto-glivenol oraz posterisan czopki po porodzie w 3 tygodnie pozbyłam się hemoroidów :)