Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana an maxa

takiego mam dola ze nawet nie chce mi sie dbac o siebie

Polecane posty

Gość zdolowana an maxa

Gość dfsd
a kogo to obchodzi ?

Gość katarinaaaa
z jakiego powodu?

Gość zdolowana an maxa
z powodu ..faceta ktory mnie olal juz dawno temu a ja wciaz mysle i sie zamartwiam pograzam sie w beznadziejnosci

Gość zdolowana an maxa
zalosny podszyw

Gość katarinaaaa
przestan... nie tylko ty przez cos takiego przechodzials ja rowniez i wiele innych. ja si dopiero pare miesiecy temu ogarnelam i uwolnilam od tego uczucia ty tez sprobuj

Gość zdolowana an maxa
tylko jak to i tak juz trwa dobrych pare mc

Gość nhnhnnjjk
ale na czym polega twoje niedbanie o siebie? jak bylo wczesniej a jak jest teraz?

Gość katarinaaaa
heh ja sie z tym meczylam dluzej bo 1,5 roku... a ile ze soba byliscie i jak duzo was laczylo?

Gość zdolowana an maxa
nic nie robie :) cud ze w ogole biore prysznic wczesniej dbalam o ubior zawsze chodzilam w delikatnym makijazu ulozone wlosy dobre perfumy teraz chodze w tych samych ciuchach non stop nie chce mi sie nawet depilowac regulowac brwi totalny bezsens jak sobie pomysle o nim i jego obecnej dziewczynie to tylko placze i o co mam dbac o siebie jak dbalam i zostalam kopnieta w dupe>???

Gość zdolowana an maxa
w tym problem wlasnieze chyba nic nas nie laczylo tak teraz z tego wynika widac dla niego nic to nie znaczylo znalismy sie ok 7 mc mecze sie juz rok

Gość katarinaaaa
dasz rade... ja przeszlam cos podobnego 2 lata temu. wiele razy probowalam wykasowac sms numer ale co z tego ze wykasowalm jak z glowy go nie usune.

Gość zdolowana an maxa
ja go nawet nie widuje nie ma takiej opcji ale siedzi mi w glowie:O

Gość innaa babaka
a co ja mam powiedziec???????? mi to dopiero dbilo nie moge zapomniec faceta z ktorym nie bylam w zwiazku tylko raz sie pocalowalam i tak trwa to jzu 6mc:O:O

Gość jestem po dole
Murowana depresja. Bez leków sobie nie poradzisz. Radzę wybrać się do psychiatry, leki poda skuteczne. Nie ma się czego wstydzić, to jest choroba duszy.

Gość katarinaaaa
a moj to juz dawno mieszka bardzo daleko ze swoja panna ale szanuje ja bo to bardzo madra kobieta. tylko ile ja sie nacierpialam przez niego..................................

Gość do inna babka
no co ty powiesz ja nawet sie nie pocalowalam a wpadlam po uszy.....

Gość zdolowana an maxa
ja jzu mam leki ale jakos slabe sa:( nic mocniejszego nie dostalam chcialam loraffen:( i co? ledwo co moge cos zjesc zmuszam sie inaczej nic bym nie jadla w ogole snaku nie czuje

Gość nhnhnnjjk
Powiem ci o sobie. Moj facet zwiazal sie z inna kobieta. Nasz zwiazek sie rozwalil z naszej wspolnej winy.On szybciutko jakby pogodzil sie ze wszystkim i po uszy sie zakochal w swojej obecnej dziewczynie. Przez ponad rok zylam jak w transie. Ich zdjecia na nk....ich spojrzenia..usmiechy.. Jestem atrakcyjna kobieta i zawsze o siebie dbalam. Rano prysznic, balsam,perfumy, obowiazkowa depilacja. Bardzo staranny makijaz, wlosy ulozone na pianke i szczotke, do tego spraye rozswietlajace...codziennie inne ciuchy ,mam duzo ubran. Raz w tyg zabiegi typu, peelingi, maseczki, parowki...odrosty raz na miesiac. Po rozstaniu z nim chodzilam spac po 3...wstawalam o 7. czesto kladlam sie spac w makijazu..cera stala sie fatalna.Depilacja byle jak, makijaz prawie zerowy, wlosy w kite, odrosty raz na jakis czas. Paznokcie poobgryzane. Schudlam bardzo.Dopadla mnie anemia. Bylam blada,chuda, zaniedbana. Do tego ciagle te same spodnie ,spodnice olalam...i 3 bluzki na zmiane-czesto niedoprasowane. Po jakims roku wrocilam do rownowagi i zaczelam znowu o siebie dbac. On nadal jest z nia,za pol roku ich slub...my tez bylismy zareczeni....ale zyje i wiem juz ze nie warto. Kocham go nadal ale pogodzilam sie z tym wszystkim.Jutro ide na randke:) dasz rade

Gość innaa babaka
jeden pocalunek spojrzenie taniec i juz bylo po mnie zreszta widzialam jak sie an mnie gapi:) i co z tego po zcvasie i tak przyjechal z inna..i to jaka :( i to mnie bardziej dobilo ona ..myslalam ze to jakas super laska a tu...:O

Gość do inna babka
bo zawsze ci przystojni znajduja sobie jakies pasztety... powaznie

Gość zdolowana an maxa
nie dam jzu rady to mnie przerasta czuje sie jakbym miala wielki krzyz na ramionach serio.... placze non stop zmuszam sie aby wieczorem sie wykapac,,nie wierze juz w nic i nie mam zadnej nadziei na nic:O

Gość do nhnhnnijk
to ja powodzonka na randce zycze. sluchaj musisz zaczac kolejny rozdzial swojego zycia. trzymaj sie

Gość innaa babaka
ale ona? wyglada strasznie przy nim mala on ponad 190 ona max 150 wlosy w pionie jak punkowa:O:O:O ja zawsze zadbana dobre perfumy faceci za mna latali ale tylko on mi w glowie siedzial widzialm jak sie na mnie patrzy wiem ze mowil znajomym o mnie ze zrobi wszystko aby ze mna byc wiec czym ta "mala paszteciara" go omotala a ona co? zero kobiecosci ciuchy jakikjs wiesniary zero perfum makijazu moze z charakt dobra nie wiem nie znam jej ale prezentuje sie fatalnie i jak tu sie gorzej nie zalamac tez jestem zalamana

Gość napierdol jej
KOPOW to moze zmadrzeje. tepic pasztety:)

Gość nhnhnnjjk
no probuje zaczac wszystko od nowa,,,a naprawde bylo ciezko ...czas leczy!

Gość innaa babaka
i tez schudlam 8 kg nawet wymiotywalam nawet zastrzyki bralam na wzmocnienie zeby dojsc do siebie tak mi odbilo:O pojebana jestem nie? przez faceta z ktorym nawet nie bylam:O

Gość do nhnhnnijk
tak tak to prawda... jak to sie mowi o uczucie trzeba dbac bo jek nie to uczucie powoli wygasa. ja sie przelamalam i poszlam po dlugi czasie na randke i mam cudownego chlopaka!

Gość innaa babaka
czas raczej przyzwyczaja do bolu a nie leczy i ten jego burak na twarzy jak idac z nia mnie mijal:O ahh

Gość katarinaaaa
jeden huj leczy rany czy przyzwyczaja do bolu wkonu sie zapomni