Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadwulatka

Gdzie pojechać z małym dzieckiem na wczasy!Co polecacie

Polecane posty

Gość mamadwulatka

moze być w Polsce chociaz nie koniecznie, macie jakieś sprawdzone miejsca????

Gość mamadwulatka
czasem tak sobie poprawiam humor- planowaniem:):):)

No to powiem Ci ,ze w tym roku bylam na Mazurach kolo Pisza i mimo,ze synek mial wtedy 11 miesiecu to milo wspominam pobyt.Cenowo tez jest ok.

Gość mamadwulatka
aha a jakies atrakcje dla dzieci ? były? plac zabaw? jakies kąpielisko? piasek? chcioałabym znaleźć miejsce gdzie dziecko nie bedzie się nudziło:)

Gość Mama 2008
mamadwulatka, a z jakiego rejonu Polski jesteś? Mogę Ci polecić Rabkę, to typowe miejsce dla dzieci. Byliśmy tam kiedyś z naszą dwuletnią córeczką i atrakcji dla takiego maluszka było sporo, właściwie na każdym kroku, to jest jak gdyby miasto dzieci. Mam zamiar wybrać się tam w lecie z moją młodszą córcią.

Gość Cinimini
może tARTRY?

Gość Mama Oliwki
Polecam Szczawnicę. Cudna miejscowość, mnóstwo tras spacerowych i rowerowych, maluch może pojeździć na rowerze. A widoki piękne!!

Gość mamadwulatka
jestem z centrum:) czekam jeszcze na inne propozycje, moze jakies konkretne osrodki:)

Gość Alexxxxa
Mamo 2008 - moje odczucia co rabki różnią się o 180 stopni. Brudno i syf. Jest tam jeden niewielki plas zabaw, gdzie na 1 urządzenie przypada 10 dzieci. Nie ma porządnej kawiarni ani restauracji poza 1 pizzerią. Trasy spacerowe nie są oznaczone, nie ma żadnego planu okolic, informatora ani przewodnika. Dla dzieci jest jedynie Rabkoland, ale przeciez trudno spędzać tam całe dnie. W Rabce byałm 2 razy - pierwszy i ostatni :D i czuję sie w moralnym obowiązku odradzać każdemu wizytę tam.

Gość ktos byl w amberii

Gość przeciez to wy macie
odåoczywac a nie dzieci!!!! jedzcie gdzie rodzicom pasuje. po co przejmowac sie dzieckiem i tak zepsuje caly urlop to chyba lepeij byc w miejscu, ktroe jest fajne! ja polecam Grecje (Santorini) albo Wlochy!

Gość trelemorele3
w tym roku byliśmy w Egipcie z 4 letnim synem ale było mnóstwo par z całkiem małymi dziećmi.Nawet w samolocie leciało z nami 4mies niemowle Myśle że 2 letnie dziecko jest już na tyle duze żeby jechać z nim wszędzie Ja osobiście polecam kraje arabskie ponieważ za niewielką cenę można spędziC wspaniałe wakacje Jednak należy sobie samemu wybrać hotel najlepiej 4,5* nie korzystać z ofert last minute ponieważ można żle trafić I nie martwić sieże dziecko złapie zemste faraona bo naogół dzieci świetnie znoszą tamtą flore bakteryjną (w przeciwieństwie do dorosłych)