Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkannnn

czy tabletki Microgynon wplywaja na cere i owlosienie skory ??

Polecane posty

Gość hejkannnn

prosze o opinie osoby, ktore biora te tabletki :)

Gość hinkc
bedziesz owłosoina jak małpa .

Gość hejkannnn
pytam madre i doswiadczone osoby :)

Gość hejkannnn
ja wzielam dopiero 3 tabletke (dzis bedzie 4) i tak samo bardzo mnie bola piersi i sa takie nabrzmiale jak przed okresem poza tym rewelka :) tylko bardzo ciekawi mnie kwestia z tematu :)

Gość Anulka13
Bralam przez 4 lata. Lekko przytylam po jakims czasie, tzn organzim chyba zatrzymal wode, ale nie wiecej niz 3-4kg. Zauwazylam pozytynwy wplyw na cere - tak mi sie przynajmniej wydaje.

Gość pseudonimpseudonimpseudonim
upup

Gość sikoreczka00
ja brałam microgynon 3,5 roku :) chwale je sobie. musiałam jednak przestać je brac ze względu na branie innych antybiotyków. ja nie miałam problemów z tymi tabsami, 0 skutków ubocznych, cera w normie bądź lekka poprawa :)

Gość misie...
mi sie chyba poprawila cera tak mi sie przynajmiej wydaje :)

Gość anakonda1
Ja juz biore je ponad 2 lata i zauwazylam zmiany a wiec mam problem z nadmiernym owlosieniem, wloski kiedys byly jasne i niewidoczne teraz zrobily sie czarne i bardzo je widac :( zauwazylam ze czesto glowa mnie boli i czuje sie tak jak bym popadala w depresje. Plusy jedynie tego sa takie, ze wcale nie przytylam, miesiaczka trwa o wiele krocej i niemam mocnego krwawienia no i co najwazniejsze zmniejszyly mi sie bole brzucha a z tym mialam naprawde duzy problem :c mysle zeby zglosic sie do lekrza jakos w tym tyg ale bardzo sie wstydze tego, glownie owlosienia w miejscach w ktorym nie powinno sie znajdowac typu brzuch, plecy i rece :(

Gość gość
Biorę te tabletki od dwóch lat i kilku miesięcy. Ginekolog powinien przepisać ci tabletki na podstawie wywiadu. Nie radzę przy nich palić. Trochę zmienił mi się przez to głos. Poza tym okres jak w zegarku chyba, ze zazywasz antybiotyki ( to może opóźnić go ). No i cóż. Jest " tego " znacznie mniej. Dzięki czemu nie muszę latać co chwilę do łazienki i kontrolować. Ogólnie poprawił mi znacznie cerę a bóle miesiaczkowe znikły. Jedyne co przytyło to piersi ;)