Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakaporra

czy ginekolog ma prawo odmówić......

Polecane posty

Gość Zakaporra

zrobienia usg kobiecie ktora jest w 5 mc ciazy. Usg miala robione(moja siostra) na początku ciąży i teraz chciala zrobic kolejne by sprawdzic czy wszystko jest ok, to jej odpowiedzial, że jak chce usg to moze przyjsc prywatnie.( moja siostra jest mlodziutka i zastanawiam sie czy to nie jest powodem jego ignorancji). przeciez to chamstwo:(

Gość Pekka
Cześć!wydaje mi się że lekarz nie powinien odmawiać zrobienia usg. Widać że jest łasy na kase,prywatnie może a tak nie??ja bym mu podziękowała i zmieniłabym lekarza,który odnosi się z szacunkiem do pacjenta bez względu na wiek.Niezły chciwus!!Po jaką cholere składał przysięge hipokratesa? zapytałabym go!!! Pozdrawiam i szczęścia siostrzyczce życzę i zdrowego dzieciaka :)

Gość alaniemakota
pewnie kasa chorych nie płaci za usg ''na życzenie''

Gość trafiła siostra na chama jakic
jakich wielu wśród ginekologów.

Gość rodzinna powinna
mógłby odmówic ze względów zdrowotnych jakby siostra miała robione usg co chwile, bo za dużo to też nie powinno się robic ale w takim przypadku to po ptostu idiota:/ aż żal dupe ściska:/ bo kobieta raczej nie powinna o to prosic tylko on powinien je wykonac bez proszenia jak jest lekarzem.........

gdyby to bylo usg dopochwowe, to tak, po 3cim miesiau nie mozna go robic. ale jesli nie o to chodzilo - debil jakis, niech zmieni lekarza, bo jak przyjdzie jej rodzic to sie okaze, ze musi wyrzygac 1000zl bo inaczej porodu nie odbierze:o

Gość kaoina
alaniemakota : wg mnie w 5tym miesiącu ciaży nie ma czegoś takiego jak usg ''na życzenie''. przecież to normalne,że trzeba sprawdzac czy z płodem wszystko wporządku. a ten lekarz to jakiś palant musiał byc!! ;o szook!