Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

L_0LEK

Problem z kobietą

Polecane posty

Ale to musi być naprawdę drobiażdżek, żeby się jej nie zrobiło głupio, że niczego nie ma dla Ciebie.

Po zastanowieniu stwierdzam, że skoro ustaliła, że nic, to nic. Poczekaj do Gwiazdki.

Ale taki mały drobiazg jakiś i powiem, że gdy go zobaczyłem to pomyślałem o niej i nie mogłem sie powstrzymać, żeby dla niej to kupić :)

Zawsze moge powiedzieć, że najcenniejszym prezentem jaki od niej dostaje jest czas z nią spędzany :)

Dam jej coś :) Nie wybaczyłbym sobie takiej wpadki. A ona mimo , że mówiła o braku prezentów to może się ucieszy :)

Gość Julia 22__
Czesc Lolek, Zaciekawila mnie Twoja "historia", jestem kobieta w Twoim wieku, wiec mam rady od kobiety: 1. Na mikolajki obowiazkowo miej "cos" dla niej! Ale absolutnie nic "drogiego" Najlepiej kup jej CZEKOLADKI, uwielbiam slodycze!!! 2. Uwielbiam jak mezczyzna trzyma stery w swoich rekach! Jezeli wyczujesz moment, np na pozegnanie po spotkaniu... POCALUJ JA!!! Delikatnie, ale bardzo stanowczo, po mesku... 3. Z deklarowaniem swoich uczuc, np "propozycja malzenstwa" nie zwlekaj zbyt dlugo!!! To ma swoj przepiekny urok!! Wiem to z autopsji!! Moj maz oswiadczyl mi sie po 4 miesiacach znajomosi, jestesmy malzenstwem juz 4 lata, mamy dwoje dzieci i jestem nadal szczesliwa, choc bywaly ruzne chwile w zyciu... Moj mi sie oswiadczyl na walentynki i powiedzial, ze zrobil by to wczesniej, ale chcial, zebym miala najpiekniejsze Walentynki w zyciu.. itd 4. Kazda dziewczyna marzy o wielkiej milosci, bialej sukni i ....zyli dlugo i szczesliwie.... ZAPEWNIAM CIE, z tego c o napisales poprzednio, ze ona nie traktuje Cie jako zwyklego kolege!!!!!!!! Jezeli wszystko wam sie uda, za co trzymam kciuki, to nie zastanawiaj sie dlugo nad pierscionkiem zareczynowym,, walentynki to swietna okazja na takie rzeczy!!!

Gość punkij sie
w czolo lalka! oni spotykaja sie od krotkiego czasu, ona ma go za frajera i to natretnego jak mucha, koles zamiast zyc opisuje swoje bzdurne dylematy na forum a ty mu piszesz o pierscionku zareczynowym - idiotka

do qwertz Myslisz, że Julka22 mnie wypuszcza? Coś mi się tak widzi :)

Uważam, że każdy człowiek jest inny i to co się przydarzyło Julce, nie musi wydarzyć się u Was. 1. \"kup jej CZEKOLADKI, uwielbiam slodycze!!!\" Julka uwielbia czekoladki, a czy ta dziewczyna lubi? A Mikołajki to nie jest jakieś wielgachne święto, które trzeba celebrować na wielką skalę. 3. Buahahaha:D Może lepiej jednak poczekać z oświadczynami, aż będzie wiadomo co do siebie czujecie? 4. Ja np nie marzę o białej sukni, a w wielką miłość nie wierzę:P \"Jezeli wszystko wam sie uda, za co trzymam kciuki, to nie zastanawiaj sie dlugo nad pierscionkiem zareczynowym,, walentynki to swietna okazja na takie rzeczy!!!\" Tego nawet nie skomentuję, bo już oplułam monitor ze śmiechu :D

Na Mikołaja miało nie być prezentów :) Tak mówiła a sama prezent kupiła. Tez jej dałem taki drobiazg była zadowolona :)

Gość Patriszja.
mhm. sama jestem kobietą. więc coś mogę wiedzieć. może po prostu nie jest tobą zainteresowana? a może jest i powinieneś porozmawiać z nią o swoich uczuciach. dzięki temu będziesz wiedział co ona myśli i sprawa będzie jasna.

No widzisz, jak dobrze z tym prezencikiem. A prezent od niej też o czymś świadczy... Mam nadzieję, że już mniej wątpliwości? Czy zrobiłeś jakąś z tych wszystkich proponowanych tu rzeczy, oprócz perezentu? Oczywiście, jak masz ochotę o tym napisać :) Pozdrawiam

Gość bywa i tak ze
kiedys moj chlopak myslal podobnie jak ty, a ja bardzo staralam się, zeby przypadkiem nie pomyslal sobie, ze mi na nim zalezy...wtedy wstydzilam się okazywac uczucie...

dałem jej ten prezent a wręczając go cmoknąłem ją w policzek. Powiedziała mi, że bardziej woli, gdy jestem na sobą, gdy nie staram się jej rozśmieszać na każdym kroku. A ja kurcze miałem takie wrażenie, że kiedy ona się nie uśmiecha to jest jej ze mną nudno. Powiedziała, że tak nie jest. Więc sam już nie wiem. Kurcze chciałbym ją widywać jak najczęściej, w każdy weekend zawsze pytam czy ma jakieś plany na następną sobotę, bo jeśli nie ma to może spędzilibyśmy ją razem :) Raz mnie zapytała, czy boję się, że mi odmówi i się nie spotkamy. Wmurowała mnie powiem szczerze, bo .... tak jest. Myślicie, że to idzie w dobrym kierunku?

Myślę, że w dobrym :) Widać, że Cię lubi, a to już dużo, no i widzi jak się starasz... Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

A co uważacie na temat tego jej stwierdzenia, że boję się, że mi odmówi i się nie spotkamy. Wmurowała mnie powiem szczerze, bo .... tak jest.

Nie ma obowiązku czytać, jeśli komuś niepasi. O porady proszę życzliwych a nie złośliwych

Moim zdaniem ona tez juz zauważyła, że się za bardzo starasz. Jak jej kiedyś przypadkiem coś wypadnie w sobotę to się chłopie pochorujesz ze zmartwienia. Odpuść trochę, bo ja zamęczysz.

Gość cos tam ktos tam
Ja tu wyczuwam że jeśli Ci z nia wyjdzie to będziesz chorobliwie zazdrosny ale to tylko takie moje odczucie :P i dam taką rade, choć kiedys sam się do niej nie zastosowałem i jestem od 2 lat w szczęśliwym związku :)))) może postaraj sie by ona Cie troche pozdobywała, poczuła się zazdrosna czy cos, ale zawsze istnieje ryzyko że sie obrazi i guzik wyjdzie :/

do qwertz A to, że zauważyła, że się za bardzo starasz. to dobrze czy źle? Znowu było super w weekend. Już nie powtarza, że traktuje mnie jak kolegę. Mam nadzieję, że to znak dobry.

Gość cos tam ktos tam
Napewno dobry znak że nie traktuje Cie jak kolege :) napewno jako bardzo dobrego przyjaciela albo nawet cos więcej :D

Dzięki za słowo otuchy, czyli nadzieja, że coś z tego będzie jest większa. Chodzi mi o coś więcej niż koleżeństwo i przyjaźń.