Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapaeuroy

MAM 16 LAT I NIE ROSNE JUZ CHYBA

Polecane posty

Gość mapaeuroy

bo na bilansie miałam tyle samo co w gimnazjum. Czy jest jeszcze szansa na pare cm>?

Gość ndhdfhdshds
ja przestałam rosnąć mając 12 lat:D i z moim 163 już sie pogodziłam, a nawet polubiłam... ps: nic nie biore 'niedozwolonego' co mogło by powstrzymac rośniecie

Gość JASKOLKA17
ja mam 17 lat i 158

Gość fwebv
ja mam 17lat i tylko 173cm

Gość jaja ale jaja
ja tez w tym wieku przestalam rosnac ale mi to odpowiadalo :) obecnie mam 165

Gość Okrąglinek
A cóż to za powód do załamania? No chyba, że aspirujesz na modelkę :P Ja od 16 r.ż nie urosłam ani trochę,staneło na 166 cm. Teoretycznie może Ci jeszcze minimalnie przybyć,ale na kilkucentymetrowe skoki nie ma co liczyć.

Gość Okrąglinek
hah,i pamiętam jak w podstawówce byłam najwyższa w klasie i prawie najwyższa w szkole :P Strasznie się bałam,że będe 2 metrowym mutantem i cóż :P Podobnie rzecz miała się z moim biustem :D

Gość oooooooooooooooooo
ja mam 156

Gość mapaeuroy
pytałam o coś innego a nie ile macie wzrostu. ;P

Gość lalala od wiesennej strogi
uff ja mam prawie 17lat i 172,5 :) kiedys byłam najniższa strasznie źle sie czułam... ja jadłam zdrowe rzeczy... ale to chyba zalezy od genetyki;) moja siostra ,ktora ma 25lat ma 164cm ... no i jak to możliwe:PP

Gość mapaeuroy
zastanawiam sie nad hormonem wzrostu, bo żal aż:(

Gość przestałam rosnąć
w wieku 14 lat, a potem jeszcze urosłam po 20-ce! :-D

autorko... rozciągaj sie ;) jedz zdrowo.. nie chipsy,czekolady,słodycze i tłuste rzeczy ! po prostu warzywa,owoce,mięso, pij mleko ,jogurty,maślanki ,biały ser;) ja takie rzeczy jadłam i dalej jem:)) hehe i spij z nogami wystawionymi za łóżko ponoc pomaga :D

Gość fwebv
ja też się zastanawiam nad hormonem wzrostu ale jest podobno bardzo drogi i mało skuteczny

kurde ale wy jestescie głupie ! przeciez 150-160 to też dobry wzrost :) baa nawet świetny.. co na siebie włozycie to wyglądacie super ;) ja mam te 172,5cm a musze tak dobierac ubrania,zebym nie wygladala jak wieszak:D bo szczuplutka jestem:) co wam przeszkadza wasz wzrost? bo trudno mi pojąć..

Gość mapaeuroy
dobry wzrost .? :O moja kolezanka ma 156 cm i wygląda jak każeł.! ma krótkie nożki budowę chłopca. Niby zgrabna, ale to już nie to. A ja nie jestem wcale duzy wyższa. Karzełki na nas mowią w szkole ;] super. I mowi to dziewczyna 5 cm wyższa. Ile ja bym dała za chociaż 3 cm.! szok.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a nie słyszałas, ze małe jest piękne...

Gość honia777
chciałabym mieć 170 cm, długie nogi.

Gość honia777
ale mam 168 i długie, więc nie jest źle:) to od proporcji zalezy

Gość fwebv
Jestem facetem i uważam że wzrost u kobiet w niczym nie przeszkadza, znam dziewczynę któram ma koło 150 i wygląda świetnie. Napewno my chłopacy mamy gorzej, ponieważ przystojny=wysoki.

Gość mamuerpty
WYSOKIE PRZYSTojny facet nie spojrzy na mnie bo jestem za mała`

ty jestes nienormalna!!!!!!!!! malutkie drobne kobietki maja cholerne powodzenie! wysokich sie boją!! przestan no... nie mowie,ze 170 jesy wysoki ja bym sie załamala gdybym miala 180 !!! albo nawet te 176 ! straczy mi 172.5 szczupła syllwetka i prawie zero piersi! raz usłyszalalm,ze mam pryszcze,a nie piersi! wiec nie mow mi,ze tak fajnie jest byc wysoką! ty mozesz szpilki ubrac i pokazac nogi! a ja?:O

Gość honia77
ja ubieore szpilki 7cm to itak jestem niższa od koleżanek w adidasach, co to za przyjemnosc na obcasach chodzic! skazana jestem

Gość dlaczegotaksiestalo
ale po co ci byc wyzsza od dziewczyn?? powinnas sie leczyc słowo daje.. noo powiedz jeszcze,ze wolalabys miec 175 i wygladac jak żyrafa..

Gość honia77
tak wolalabym 175

:O nie wiesz co mowisz,albo probujesz sie dowartościować bo nie wierze w to... 3/4 dziewczyn modli sie,zeby nie urosły ,a ty chcesz miec 175 cm ! ;/ niemozliwe.. i nawet o tym nie mysl bo jeszcze sie spełni i bedziesz płakać

Raczej już nie urośniesz. Dziewczyny dość szybko rosną do pierwszej miesiączki (przeważnie) potem wzrost się zatrzymuje.

Gość Jakiś
ja mam 16 lat i mam 190 cm 65 kg i bycie wysokim nie jest takie fajne ponieważ każdy ma 160-170 cm i patrzenie co dzien na ludzi z gory nie jest takie fajne, można garba dostać ><

Gość ja.,,,,,,,,,,,,,,,,...........
ja zaczęłam rosnąć dopiero po 16 roku życia jak zaczęłam się leczyć na tarczyce wcześniej pamiętam że miałam 15 lat 145cm i 36kg:/ Teraz mam 24 lata i 169cm