Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodAaaaA

Prosze o odpowiedzz

Polecane posty

Gość mlodAaaaA

Czesc dziewczyny :) jesli ktoras moglaby mi odp na pytanie byla bym wdzieczna.. no wiec bralam tabletki anty przez 3 miesiace na uregulowanie okresu, po odstawieniu znowu nie mam regularnie :/ mam znowu tabletki, chce zaczac je brac ale czy musze czekac na okres? moze i dostane za 4 miesiace jak ostatnio... no wiec moge je poprostu o tak wziasc czy musze czekac na ten cholerny okres? :/

Gość zauroczkaaa
Oczywiscie ze nie mozesz . Musisz czekać na Okres. Pozdrawiam.

Gość oodp
1wszą pigułkę bierze się w pierwszy dzień miesiączki. Kolejne opakowanie po 7miu dniach przerwy od ostatniej tabletki. Także musisz poczekać:)

Gość mlodAaaaA
to wiem..... chodzi mi o to czy trzeba w 1 dzien okresu :/ kurdeee :p no to lipa, ciekawe za ile miesiecy go dostane :D

Gość oodp
badź cierpliwa, na pewno się pojawi i pamiętaj, że po jakiejkolwiek przerwie od anty zawsze bierzesz w 1wszy dzień miesiączki. Chyba, że bierzesz regularnie kolejne opakowania no to wiadomo - 7 dni przerwy.

Gość mlodAaaaA
dzieki :)

Brałaś pigułki na uregulowanie okresu i gin. powiedział Ci, że po trzech miesiącach będziesz miała już regularnie? Było więcej niż pewne, że tak nie będzie i po odstawieniu pigułek wszystko wróci do stanu sprzed... Regularny okres masz tylko w czasie brania. Teraz, niestety musisz czekać do pierwszego dnia okresu. Jeśli nie bierzesz pigułek także w celu antykoncepcyjnym to możesz zacząć brać także piątego dnia, a wtedy pierwszy miesiąc nie jest pewny. Wątpliwy jest też sens faszerowania się hormonami TYLKO żeby mieć regularnie okres, chyba, że chodzi Ci także o ich antykoncepcyjne działanie.