Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcebycpiekna.

PO JAKIM CZASIE CWICZAC AEROBIK MOZNA COS ZRZUCIC???

Polecane posty

Gość chcebycpiekna.

Mam 65 kilo,przytylam 10 kilo w pol roku. Dodatkowo nie jem slodyczy przeze mnie tak uwielbianych. Co jeszcze moge zrobic , by szybciej zrzucic kg?

Gość venge.
na dietach dziewczyny maja cytrynową, po kilka kg gubią

Gość chcebycpiekna.
chcialam dodac, ze aerobik jest 3 razy w tygodniu po 50 minut

Gość chcebycpiekna.
maja cytrynowa-ale ... jaka cytrynowa??? o co chodzxi, bo nie bardzxo rozumiem:)

Gość venge.
ogranicz jedzenie

Gość venge.
na 1 str masz przepis

Gość chcebycpiekna.
to jakas glodowka... boje sie efektu jojo

Gość venge.
Lemon detox diet(bo tak to sie poprawnie nazywa), czyli cytrynowa dieta odtruwajaca, od jakiegos czasu jest bardzo popularna wsrod gwiazde Hollywood Jest to dosc drastyczna dieta polegajaca na piciu przez 7 dni tylko wody z cytryna(to mocny "oczyszczacz") i syropem klonowym(ma dostarczac witamin, mineralow i energii na czas detoxu) oraz odrobina pieprzu kajenskiego(przyspiesza przemiane materii). Stosowanie tej diety prowadzi zrzucenia okolo 4kg w tydzien, wlosy maja stac sie blyszczace, a skora-swietlista. Niektorzy lekarze nie widza zadnych przeciwwskazan, zeby ja stosowac. Inni specjalisci sa juz bardziej sceptyczni. Ostrzegaja, ze to wlasciwie nie dieta, a tygodniowa glodowka, ktora-bez kontroli lekarskiej-moze spowodowac niebezpieczne oslabienie organizmu, zwlaszcza mlodej, rozwijajacej sie osoby...

Gość venge.
po każdej diecie jest jojo, jak zaczniesz normalnie jeść

Gość chcebycpiekna.
venge-mam nono stop ochote cos jesc.. .to9 jest ten problem staram sie jak juz to "zapijac" woda, lub herbata, ale to na krotko daje jakis efekt :(

Gość venge.
one latami są na dietach i skarżą sie na jojo... no musisz jeść coś niskokalorycznego grejpfruty, warzywa..

Gość chcebycpiekna.
a ten aerobik, to dobry pomyskl? bylam juz 4 razy i efektow zadnych ...waga ani drgnela:(

Gość venge.
oj, to potrwa zależy co odchudzasz? nogi? brzuch?wszystko? dobry pomysł, ale dopiero po 30 min. ćwiczeń organizm zaczyna spalać, to ...potrwa

Gość venge.
dlatego ja robie tę dietę od jutra i dopiero potem ograniczę kalorie

Gość venge.
może przenieś się na diety, tam jest więcej osób, to Ci lepiej doradzą ja chcę tylko wyszczuplić brzuch, to taka głodówka mi pomoże po 3 dniach...będzie płaski

Gość chcebycpiekna.
eeeh oki. Dzieki w kazdym badz razie:)

Gość ty grubasieeeee

Gość Koscielna ciotka
Nie baw się w diety, bo sobie rozhuśtasz metabolizm i juz zawsze będziesz musiała byc na diecie. Aerobic bardzo dobrze, oprócz tego na piechotę do pracy i z pracy, ograniczyć słodycze i bedzie dobrze. Oprócz śniadania, obiadu i kolacji jedz jeszcze podwieczorek i drugie sniadanie, a na to konto zmniejsz porcje. I bedzie dobrze W weekendy możesz robić sobie jakiejś dłuższe wyjscia, wyjazd na narty, wędrówka 4-godzinna po okolicy, jak sie zrobi cieplej - rowerowe wycieczki.

Gość chcebycpiekna
dziekuje CIOCIU:) Mysle, ze to byloby spoko,jest dlugotrwale, ale potem nie bede miala problemow z jojo. A uda sie cos zeszczuplec? moje uda sa okropne, tylek takze:(

Gość chcebycpiekna
czy ktos sie orientuje, ile kg mozna zrzucic dajm,y na to przez miesiac cwiczac tak jak ja? ja nie czuje zadnej roznicy, uda, brzuch ,tylek-dalej takie same.

Gość Koscielna ciotka
Ja kiedyś przyładowałam - nie wiem, na bank do 85 kilo, a moze 90 i wiecej. Przy 177 cm wzrostu. Postanowiłam nie stosować zadnych diet, tylko po prostu przestac sie tak obżerać, bo to z obzerania było, i trochę wystopowac ze słodyczami. Nie do zera, bo to tylko frustrację rodzi - po prostu mniej. I nie zapychać sięśmieciami - czipasami, paluszkami itp. Miałam wtedy trochę wiecej wolnego czasu, więc zaczęłam jeździc konno, do stajni jechałam 15 km na rowerze i potem 15 z powrotem :P Na rowerze poza tym jeździłam każdego dnia - zamiast autobusem czy samochodem. Ani się nie spostrzegłam, jak ciało zrobiło sięsprężyste, a waga spadła do 70 kilo i tak sie trzyma.

Gość mam podobny problem jak autork
i tez chcialabym znalezc recepte na NIECHEC DO SLODYCZY, ZEBY CWICZYC!!!