Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

SLUCHAJCIE MIESIACZKE MIALAM DOSTAC 29 LISTOPAD NIE POJAWILA SIE ONA DO DZIS I CZASEM BOLI MNIE PODBRZUSZE I JAJNIKI NO I PIERSI...JAKIES DWA TYG TEMU SPALAM ZE SWOIM FACETEM.NIEWIEM CO TO JEST CZY CIAZA???CZY JESZCZE BOG WIE CO.POMOCY

Gość dorotusia1989
spokojnie moze ci sie opoznia poprostu okres nie panikuj...... a zabezpieczaliscie sie jakos wogle? zaczekaj jeszcze z tydzien pozatym nie odrazu brzuch i piersi bola przynajmniej w moim przypadku tak bylo...........

Gość dorotusia1989
tak to jest ja sie nie zabezpieczalam przez 3 lata i wkoncu wpadlam majac niespelna 18 lat........ ale tobie zycze wiecej szczescia bo dziecko to duzy klopot i obowiazek ;/

jestem strasznie niecierpliwa.a dlatego bo niewiem czy jestem w ciazy czy wlasnie spuznia sie okres. nie chcialabym miec jeszcze dziecka choc czasem nachodza mnie takie mysli bo strasznie kocham dzieci...ale mysle ze to jeszcze nie czas na dziecko jakbym naprawde byla w ciazy to juz trudno stalo by sie...napewno bym urodzila i bardzo kochala ale naprawde teraz jeszcze chyba nie jestem na to gotowa.

Gość dorotusia1989
ja sobie nie wyobrazam zeby usunac ciaze to nie moj styl ale uwierz ze dziecko daje popalic ;/;/ zrob test ciazowy na co czekasz

niewiem czy poczekac jeszcze czy zrobic jutro test...znajac zycie tak jak za kazdym kolejnym razem wyjdzie negatywny...i na darmo sie denerwuje ale jesli to bedzie inaczej.jesli to bedzie pozytyw?kurcze zalamka.boje sie jak cholera

Gość dorotusia1989
no ale przeciez nie tracisz nic poza paroma zlotymi!!! lepiej nie robic testu i sie stresowac niewiadomo jak dlugo??

nie no usunac bym nigdy nie usunela choc bym wiedziala na poczatku ze bedzie chore czy cos...nigdy.sa takie co usowaja.glupie.dzieci sa kochane i daja popalic ale to w nich najlepsze...heh hm...boje sie nawet zrobic ten test.moja bratowa za miesiac rodzi ma 18 lat w lutym dopiero.hm i teraz ja to by bylo dopiero.

poczekam jeszcze moze ze 2 dni i jak nie pojawi sie to zrobie test.zreszta niewiem juz sama.moze jednak zrobie go jutro.a tak bede sie stresowac tak jak piszesz i przez to tez moze sie przedluzyc spuznianie.

Nie martw się! Ja też panikowałam że jestem w ciąży, bolało mnie podbrzusze, kuło, jajniki mnie bolały, ogólnie źle się czułam i co najważniejsze OKRES SPóźNIł MI SIę 10 DNI!!!! po tych 10 dniach i 4 testach w końcu jak gdyby nigdy nic się pojawił... Umierałam z nerwów a teraz się z tego śmieje;)

Gość dorotusia1989
niunia ja trzymam za ciebie kciuki napewno wszystko bedzie ok byc moze to jakies zawirowania pogodowe itp :) zrobisz test i bedziesz spokojna tylko napisz koniecznie co ci wyszlo!!! a faktycznie od nerwow moze jeszcze bardziej ci sie miesiaczka spoznic

brzydula a czemu mylisz ze nie jest az tak zle?wiesz nie to ze nie chciallabym mniec dziecka ale chyba jeszcze nie teraz choc bardzo kocham swojego chlopaka i pewnie bym sie cieszyla no ale chyba za wczesnie.coz test pokaze.

Gość dorotusia1989
niektorzy sa bardzo chamscy :P ja tez jestem tu nowa i uwazam ze ludzie powinni sie wspierac i pomagac sobie :)

aska ja tez sama sie dziwie ze jeszcze nie wpadlam.wiadomo przez pierwsze tam 2 miesiace to tak zabezpieczalam sie potem jakos tak samo wyszlo.a ty ile masz lat?

ja nie jestem wiele starsza ale pamietaj pomysl o dobrej anty.bo to podstawa po co masz sie stresowac a stosunek przerywany to bardzo zawodna metoda:)

ja w lutym skoncze 22.3 lata bralam tabsy ,ale bardzo przytylam wiec musialam je odstawic teraz prezerwatywa i w razie co to tabletki po.nie jest to tak dobra jak tabsy ale zawsze cos i sie nie stresuje dajmy sobie czas dzieci to nie taka latwa sprawa:)

nawet teraz boli mnie brzuch i piersi no i jajniki kluja i tak jakbym czula glod burczy mi w nim.ale nie jestem glodna.promieniuje mi w krzyzu bol brzucha i jak mi burczy w brzuchu to tak jakby jajniki mi sie poruszaly z miejsca na miejsce...wydaje sie to smieszne i troche dziwne ale tak jest inaczej nie potrafie tego okreslic...heh

brzydula wow to ty doskonale wiesz jak to jest byc mloda matka.jeju jak ty sobie poradzilas jak ja mialam 16 to szczeze gowno w glowie mialam

Gość dorotusia1989
niunia moze poprostu z nerwow i sobie wmawiasz i przez to cie boli wszystko. co do dobrej antykoncepcji to racja, ja przez 3 lata wspolzycia zanim zaciażyłam to glownie sie bzykalam bez zadnego zabezpieczenia, gumki i jakies tam globulki. tyle ze nie bzykalam przez 3 lata nonstop tylko wtedy kiedy z kims bylam ;P pozniej jak trafilam na tego jedynego postanowilam brac tabletki no ale niestety to nie dla mnie bo nie mam silnej woli i ciagle zapominalam... naprzyklad przypominalam sobie po 4 dniach ze przez te dni nie wzielam piguly ;P hehe