Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek604310296

czy znajdą się jakieś dziewczyny które lubią sikac?

Polecane posty

Gość piotrek604310296

cześc uwielbiam pic damski mocz piszcie na maila piotrek604310296@o2.pl jestem z Warszawy jeżeli zechcesz możemy umówic się na samo sikanie

Gość ja nie lubię
ale muszę :O przecież w końcu by mi pęcherz rozerwało!!!

Hej Końtrola, bardziej mnie zastanawiały różnice smakowe, to tak w kontekście autora topicu... :) Chyba powinienem napisać "W końtekście" :D

Kometko, czy zechciałabyś napiehdzieć mi w samochodzi? Bo właśnie sobie przypomniałem, że mi się skończyła choinka waniliowa oczywiście wisząca pod lusterkiem, mimo że w rozmiarze XXXL :O

MS---> z wielka rozkoszą i ulgą puszczę siarczystego bąka w twoim samochodzie, smuga wanilii pozsotanie na długo ;):classic_cool: Jeżeli jeszcze w czyms mogę byc pomocna - to bardzo proszę ;)🖐️

Gość piotrek604310296
chetnie wypiję również mocz męski, prosto z węża. Takie czasy ze jest deficyt moczowy. Jakby komuś się zdarzyło postawić klocka twardzego czy luźniejszego to tez się nie obrażę

Bożole czyli najdroższy bełt? ;) Chyba się nie skuszę :O :D Kometko, oprócz puszczania bąków możesz dla mnie puszczać...wszystko :D Ze sobą włącznie :classic_cool: Oczywiście o ile zaraz Maniek mi nie przyleje rękawica Ajrona :O

MS ->Maniek teraz juz nie roocha bo przywdział kapłańskie purpury i żyje w ascezie :o A Ajron ostatnio zniknął bez śladu razem z rękawicą :P Wiec wszystko wskazuje na to że..........................:classic_cool:

Tam gdzie dają to nie chcę, za proste :) Biorę bez wiersza Nie będziesz pierwsza Patrzę Ci w oczy Aż mnie zamroczy A daję kwiatki Tylko w Dzień Matki :P 🌼 :)

Bywało dawniej, przed laty, Sypałem wiersze i kwiaty Wszystkim dziewczątkom, Bom myślał, o piękne panie, Że kwiat lub słowo zostanie Dla was pamiątką. Wierzyłem -zwyczajnie młody, Że jeszcze nie wyszło z mody Myśleć i czuć, Że trocha serca kobiecie Świetnej kariery na świecie Nie może psuć. Aniołków brałem na serio I z śmieszną donkiszoterią Wielbiłem lalki, I gotów byłem, o zgrozo, Za Dulcyneę z Tobozo Stanąć do walki! Lecz dziś komedię salonu Jak człowiek dobrego tonu Na wylot znam; Z serca pożytek niewielki, Więc mam w zapasie karmelki Dla dam :P A.Asnyk

jeśli chodzi o sikanie, to polecam piwo z pipy w Gdańsku na Długim Targu, nie polecam sikania do Motławy, bo straż miejska sadzi mandaty, co mnie niestety spotkało o 2 w nocy w lipcu tego roku.