Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jskaoakdoakdokaod

Wysypka u bobasa

Polecane posty

Gość jskaoakdoakdokaod

Córcia ma 3 msc, karmie piersią, ale nie zjadłam nic "nowego", teraz zauważyłam u niej wysypkę na brzuszku i czole, co to może być?? Nie mocna taka lekka zwykła wysypka

Gość jskaoakdoakdokaod
nie potówki to nie są, taka naprawdę wysypka, myślałam że może coś jadłam bo kiedyś miała podobnie po surówce ale nie przypominam sobie nic nowego co bym jadła wczoraj czy przedwczoraj, narazie patrze czy więcej nie ma ale jeszcze nie, tylko brzuszek cały i czoło, nie mam pojęcia od czego to może być

Gość jskaoakdoakdokaod
no gdyby tak było to bym nie zakładała topiku bo bym obstawiała te rzeczy, ale nie. Nie zmieniałam proszku, kosmetyków pampersów niczego. Wczoraj jadłam to co zwykle tylko krokiety innej firmy no ale czy możliwe że coś z nich mogło ją tak uczulić?? No i dopiero dzisiaj?? Jestem trochę przewrażliwiona i zaraz zaczynam się martwić czy żadna choroba nie zaczyna się wysypką

Gość jskaoakdoakdokaod
no i nie miała tego od razu jak wstała tylko tak z czasem zaczęła się pojawiać a już trochę się bawimy

wykluczyć nie można tych krokietów ale lepiej idź do lekarza żeby to obejrzał bo po co masz się niepotrzebnie zamartwiać. Przepisze jakieś witaminki i maść i po sprawie

Gość jskaoakdoakdokaod
no dzisiaj już iść nie mogę, dużo dzieci chorych to niebezpieczne by było żebym czekała z maluchem na wolne miejsce tylko przez uczulenie. Mam nadzieje że bardziej to się nie robi na razie jest tak samo. Takie tylko dziwne że na czole tylko a na reszcie buzi już nie. Mam nadzieję że to od krokietów a nie coś złego

to w takim razie jutro idź. na pewno nie jest to nic złego. mój dostał wsypkę tylko na policzkach jak wprowadzałam nowe produkty i to przez morele. Dostał witaminki juvit, zyrtec i jakąś maść i przeszło

Gość jskaoakdoakdokaod
dzięki wielkie, a po jakim czasie od zjedzenia tych moreli zaobserwowałaś wysypkę? Bo ja w sumie 2 dni temu jadłam ciasto z owocami to możliwe że dopiero teraz wysypało od nich??