Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiiiiineczkaaa

Czy mialyscie jakies symptomy na pare dni przed porodem ?

Polecane posty

Gość niiiiiineczkaaa

Zastanawiam sie czy ktoras z Was na pare dni przed miala jakies nietypowe dolegliwosci, ja co prawda mam termin za jakies 2 tygodnie ale np. dzisiaj cala noc nie moglam spac, mialam delikatne pobolewanie brzucha ( przeszlo po nospie ) a rano bylo mi jakos tak dziwnie, czulam sie slabo i zalewaly mnie poty....... Pozatym od paru dni pojawia sie duzo bialej bezbarwnej wydzielny .... Napiszcie prosze jak to bylo z Wami

Ja nie miałam żadnych objawów, ale moja koleżanka czuła lekkie skurcze na tydzień wcześniej.

Gość werwrwr
tak dokladnie jak napisalas,tez czulam sie dziwnie,raz mi bylo goraco,raz zimno,tez sluz,a to bylo jakies 3 dni przed porodem.

Ja na 2 dni przed porodem dostałam niesamowitej energii normalnie musiałam cos robic zaczełam sprzatac, myc okna itd nie mogłam usiedziec na miejscu:). w nocy tez pojawiały sie skurcze na tydzien przed ale były nieregularne i niezbyt silne. To ponoc skkurcze przepowiadajace

Gość limonka07
ja tydzień przed miałam w nocy skurcze, były regularnie co 10 minut ale trwały 2 godzinki i same minęły. Po tygodniu były o tej samej porze w nocy ale nie mijały a narastały i to było to:) Po za tym poród zaczął się w nocy a ja wieczorem miałam ogromną ochotę na seks :) No i kilka dni przed przy chodzeniu miałam uczucie że dzidziuś zaraz wypadnie... Nie martw się!!! Życzę łatwego porodu i zdrowego Dzidziusia:)