Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankkkkaa17

imie dla kota

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
moj pierwszy kiciak został wyciągniety spod samochodu, ( ale niestety pojechal z nami na działke i nie wrócił:() teraz mam drugiego ktory mial zostac porzucony w lesie wiec wylądował u mnie;) i jest juz pare lat;) niestety na wiecej kotków nie mam warunków

Gość winterfresh
takie znajdy sa najochansze ;) na 4 poprzestaje bo i tak mi wchodza na glowe.dwie samiczki i dwoch samcow...wszystkie wykastrowane :P

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
to to ja wiem ze najkochansze:)i rozumiem ludzi ktorzy wyrzucaja zwierzaczki:(

Gość blaszkowaaa
nazwij go Czester:)

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
Garfild:)

Gość chantall27
mój sie Kacper nazywa. Im szybciej zaczniesz wołać swojego po imieniu tym lepiej. Będzie wiedział, ze mówisz do niego i że to jego imie.

Gość kotkonis
Ja tez mialam problem z imionem dla mojego Kotka dawalam mu roze imiona ale on na nie nie raagowal imie musi byc krudkie jesli masz maly dom to on / ona szybko sie przyzwyczaja do tego slowa i beda szybko przybiegaly . Wiem to bo moj kot robi tak samo a na imie ma Mruczek

Gość gość
Moja miała imie kita zapchlona wywiozlem ją na wies bo sr..a po kątach deptala mie po klacie przytym sie slinila wyglądalo ze chce mie zjeśc a glodna niebyla

ja mam dwa kotki, kocorek nazywa sie Johny i kotka Java. Imona te zostaly wybrane nie przez przypadek. Ma to duzo wspolnego z historia moja i moje narzeczonego. Ale uwielbiam imie dla kota Dante. Jestem z Wroclawia i w centrum jest taka ksiegarnia i w tej ksiegarni zawsze w oknie pomiedzy ksiazkami spal taki wielki rudy kocor, nalezal do wlasciciela. i przez to upodobanie swoje do spania wsrod lub na ksiazkach nazwali go Dante od slawnego pisarza. swietne imie naprawde.